sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Meikkipussukat


Viime viikkoina olen tarttunut mieluummin virkkuukoukkuun kuin neulepuikkoihin. Pussukkatehdas on ollut vauhdissaan, ja virkkasinkin itselleni meikkipussukan tämän hetkisillä lempiväreilläni. Persikkaiset ja vaaleanpunaiset sävyt ovat löytäneet tiensä vähitellen harmaan rinnalle, ja tartun lankakaupassa yhä useammin lankoihin näissä vaaleissa sävyissä. 


Meikkipussukan ohje on Hilja Designin Pirjon käsialaa. Tykästyin ohjeen pintakuvioon sekä tuohon kirjovirkattuun raitaan. Olen virkannut lukuisia peruspussukoita tämän vuoden aikana, joten tämän virkkaaminen oli aikaisempiin verrattuna koukuttavaa ja hauskaa.


Ja kun vauhtiin pääsin, virkkasin samaan syssyyn vielä pari pientä pussukkaa tuolla samalla pintakuviolla tyttöjen opettajille lahjaksi. Tätä ihmettä ei ole vielä koskaan tapahtunut, että opettajien lahjat olisivat olleet näin hyvissä ajoin valmiina. Aika rentouttava tunne, kun tiedossa ei ole sitä viimeisen illan paniikkia.

8 kommenttia:

 1. Kauniita pussukoita! Ihanat värit meikkipussukassa ja kiva tuo Hilja Designin malli koristeraitoineen ja pintakuviointeineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen ehdottomasti tätä mallia, niin kiva virkata:)

   Poista
 2. Tosi nättejä pussukoita ja tykkään noista sun sävyistä tosi paljon. Pitäisi oikeastaan tehdä itsellekin pussukka poikineen, saisikohan tästä vaikka hiukan inspiraatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varoitan, näihin voi jäädä koukkuun:) Nämä on muuten oikeasti kivoja "matkaprojekteja" kokonsa puolesta, siksi kai näitä niin monta syntyykin.

   Poista
 3. Kauniita pussukoita ja ihan mahtavat lahjat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tällä viikollahan nämä pääsee jakamaan eteenpäin ja se kauan odotettu kesäloma alkaa tytöillä:)

   Poista
 4. Hienot lahjat tulevat opettajat saamaan! Tykkään tuosta pintakuviosta ja niin kauniita, herkkiä värejä! Minulla vielä kokonaan ratkaisematta tuo lahjakysymys....

  VastaaPoista
 5. Kiva nähdä nämä isommassakin formaatissa, kiitos paljon projektin jakamisesta ja oikein hyvää kesäloman alkua teidän koululaisille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...