maanantai 29. toukokuuta 2017

Pieni pyöreä


Laitetaanpa heti toinen postaus perään, kun nyt vauhtiin pääsin. Virkkasin parvekkeelle pienen, pyöreän maton, jossa ei sisänsä ole mitään sen erikoisempaa. Ajattelin kuitenkin hehkuttaa käyttämääni Rosarioksen 70`s -lankaa. No sen verran tämä matto kyllä poikkeaa normaalista, että uskaltauduin ostamaan mustavalkoista pätkävärjättyä lankaa. Moderni räsymattofiilis sopii meidän parvekkeelle, eivätkä pienet lätäköitymiset tai epämääräiset raidoitukset jostain syystä haittaa ollenkaan. 


Mutta itse lankaan. Rosarios 70´s on pehmeä puuvillalanka, joka sopii mielestäni parhaiten sisustusprojekteihin. Loistava valinta koreihin, tyynyihin ja vaikkapa kirjovirkattuihin mattoihin. Tämä lanka on myös valintani seuraaviin makramee-projekteihini. Verrattuna esimerkiki aiemmin käyttämääni Paula-punoskuteeseen 70`s on ohuempaa, ja pehmeytensä vuoksi langan virkkaaminen ei ole käsille niin rankkaa. Lankaa löytyy Snurresta muutamassa eri värissä, ja toivon, että tämä jää valikoimaan pidemmäksikin aikaa. Selailin nimittäin juur Koel magazinet läpi, ja niistä löytyy inspiraatiota sisustusprojekteihin vuosiksi eteenpäin.

Edit: yhdestä kerästä (500 g) tuli 8 mm koukulla halkaisijaltaan 57 cm matto

7 kommenttia:

 1. Hieno! Toi läikittyminen on jotenkin tossa just se juttu. Jos multa kysyt. Siitä tulee niin hieno ilme sille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tässähän olisi voinut leikkiä lisäysten kanssa ja yrittää vaikuttaa siihen, mihin kohtaan ne lätäköt tulee, mutta menin siitä mistä aita matalin:)

   Poista
 2. ihana matto ja just hauskat nuo villit lätäköt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähän mattoon tuo väritys sopii mainiosti:)

   Poista
 3. Kiva! Minäkin tykkään matossasi juuri tuosta läikittymisestä, vaikka esimerkiksi sukissa se on todella ärsyttävää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...