perjantai 21. huhtikuuta 2017

Nordic Arrows


Ensimmäinen briossineuleeni on valmistunut! Neuloin Susanne Sommerin Nordic Arrows -huivin, jonka ohje löytyy Laine Magazinesta (2016). Huivi on yhdistelmä briossia ja ainaoikeaa, ja sen erikokoiset briossinuolenpäät pitävät neulomisen varsin mielenkiintoisena. Alku vaatikin enemmän keskittymistä kuin mikään muu neule aikoihin, mutta loppua kohden briossi erilaisine kavennuksineen alkoi sujua. Pieniä kauneusvirheitä toki löytyy, mutta kokonaisuutena huivi on erittäin kaunis.


Erityisen hauskaa neulomisesta tekivät nuo kolme eri sävyistä Hedgehog Fibresin Skinny Singleä, jotka ovat lankakauppa Snurren (eli Annen) valitsemia. Värit ovat täydelliset, enkä olisi ikinä osannut itse yhdistää näitä kolmea väriä keskenään. Pitäisikö tästä päätellä, että tekisi hyvää jatkossakin poistua sieltä omalta mukavuusalueelta?


Neuloin huivin ohjetta pienemmillä puikoilla (3,5 mm), ja se vaikutti huivin kokoon enemmän kuin osasin odottaa. Lopputulos on kuitenkin käytettävän kokoinen, vaikkakin huivin muoto on varsin erikoinen. Omaan käyttööni tämä neule ei valitettavasti jäänyt, sillä vein huivin tänään Snurreen mallineuleeksi. Tässä samalla tutustuin paremmin myös muihin Susannen huivimalleihin, ja voin jo nyt sanoa, että tämä ei jää viimeiseksi.

13 kommenttia:

 1. Ihana huivi! Pitääpä poiketa Snurressa katsomassa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä ohjeella ja näillä langoilla ei voi kuin onnistua ;)

   Poista
 2. Todella kaunis, erilainen huivi!

  VastaaPoista
 3. Ihana, erilainen! Kaunis muoto ja kauniit värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivasti myös haastetta ja uuden opettelua. Pitää antaa uudestaankin näille vähän erikoisimmille huiveille mahdollisuus:)

   Poista
 4. Se on kyllä huippu! Mullakin on toi listalla, kuten ehkä 80% kaikista muistakin Ravelryn malleista; oli tosi hauskaa nähdä sun - tai siis Annen - värikombo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä ongelma, kun to do - lista kasvaa nopeammin kuin valmistuvat neuleet:) Tämän myötä ei ainakaan vähentyneet halut neuloa se Susannen mysteerihuivi, mutta katsotaan...

   Poista
 5. Ihana huivi ja täydellinen väritys!

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis. Näillä värivalinnoilla tuli kyllä ihan erilainen huivi, paljon pehmeämmän oloinen. Mulla on malli yhä jonossa. Meinasin siitä sellaista rouhean graafista, mutta tää pastellinenkin on tosi hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin näin keväällä nämä pastellit houkuttelevat kovasti!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...