lauantai 15. huhtikuuta 2017

Ananaspussukka


Viimeisen reilun vuoden aikana moni lähipiirin tyttö on saanut synttärilahjaksi virkatun pussukan. Suurin osa on jäänyt kuvaamatta blogiin, koska ne ovat olleet samanlaisia kuin aikaisemmatkin. Tästä viimeisimmästä nappasin kuitenkin pari kuvaa, sillä vihdoinkin sain testattua syksyllä kokeilemaani waistcoat stitchiä pussukkaan. Pinta näyttää siis neulotulta, vaikka onkin virkattu. Pinnasta tuli aikamoista peltiä 2,5 mm koukulla, joten suosittelen hieman normaalia isompaa virkkuukoukkua. Lankana tässä on Catania, jonka sinivihreitä jämänöttösiä löytyi useampaakin sävyä.


Pussukka on viimeistelty ananassilitysmerkillä. Tytöt ovat ostaneet useaan otteeseen silitysmerkkejä Nova Melinalta, ja vihdoinkin sain luvan kokeilla yhtä silitysmerkkiä itsekin. Voi olla, että ensi kerralla ostan itsellekin muutaman silitysmerkin, sillä näillä saa virkattuun pussukkaan pienellä vaivalla ihan uutta ilmettä.

9 kommenttia:

 1. Kaunis pussukka, raikkaat värit ja kiva tuo virkkauspinta!

  VastaaPoista
 2. Ihana pussukka! Kivan näköistä pintaa!

  VastaaPoista
 3. Kivan värinen pussukka ja minulle ainakin uusi virkkaustapa.

  VastaaPoista
 4. Ihana pussukka ja hyvä idea tuo silityskuva!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Lahjansaajakin oli ollut tyytyväinen, joten taidan virkata näitä pussukoita jatkossakin:)

  VastaaPoista
 6. Tosi nätti! Piti ihan käydä katsomassa tuo virkkaustapa, näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuolla saa kivasti vaihtelua virkattuun pintaan, ja jämäkkää pintaa tuleekin, mikä on aina plussaa pussukoita virkatessa:)

   Poista
 7. Hieno! Kiva, kun joku viitsii tuttujenkin penskoille vääntää käsitöitä. Ehkä meikämuijakin siinä joku päivä kunnostautuu, ehkä ei. Onks noitten kukkakynien tarkoitus sojottaa vetoketjun välistä, siis onko se joku uus tyylijuttu? Kivoja myös kynät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisen pienen pussukan tekemiseen ei onneksi kovin montaa hetkeä mene:) Mutta niin kuin olen joskus sanonut, jos näiden tekeminen lahjaksi alkaa tuntua puulta, niin siinä vaiheessa katsastetaan kauppojen tarjonta:)

   Kukkakukat on ihan omaksi iloksi lipaston päällä esillä. Kerrankin kukat, jotka kissat jättävät rauhaan:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...