sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Uus Seiklus


Silloin kun Find Your Fade -huivini oli alkuvaiheessa, kuljetin sitä mukanani Turkuun asti. Siellä keskustelimme tyttöni kummitädin kanssa neulomisesta ja huiveista, ja siitä tekisinkö hänellekin ihan maksua vastaan huivin.


Tilaustyöt tuntuvat haastavilta, mutta lahjaksi on hauska neuloa. Varsinkin henkilölle, joka arvostaa käsintehtyä. Niinpä laitoin puikoille Justyna Lorkowskan Seiklus-huivin.


Neuloin Seikluksen pari vuotta sitten itselleni, ja olen käyttänyt sitä paljon. Huivin muoto on yhden vyyhdin ohjeeksi toimiva ja pitsineulos näkyy kaulalle kietaistunakin. Ainaoikean ja pitsin vuorottelu tekee huivista myös hauskan neulottavan, joten lahjahuivi oli nopeasti valmis. Postituksen kanssa kestikin vähän kauemmin, mutta sieltä Turun katukuvasta voi jatkossa yrittää bongata tämän Seikluksen.

10 kommenttia:

 1. Ihana huivi, kauniit nuo pitsiraidat! Olet kyllä paitsi taitava, myös uskomattoman tuottelias!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäin oikein miettimään, miten tuottelias olenkaan ollut:) välillä kun tuntuu, ettei valmista tule millään. Taitaa vaan olla niin, että projektien koko on kasvanut vuosien mittaan.

   Poista
 2. Todella kaunis, ihana pitsikuvio!

  VastaaPoista
 3. Hieno huivi ja todella kauniin sävyinen lanka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voisin neuloa muuten huivin itsellekin tuosta harmaasta:)

   Poista
 4. Pidetäänpä silmät auki. Mikä on palkintona bongauksesta? Jaetaanko kuva täällä? Kivan näköinen ohje, omalla kohdalla vain huonoja kokemuksia pitsistä ja ainaoikeinneuloksesta. Venyy liiaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palkkiota en uskalla luvata:) Ainaoikea venähtää helposti. En kuitenkaan ole huomannut tuon aiemmin neulomani huivin kanssa mitään ongelmaa sen suhteen.

   Poista
 5. Mistä langasta neuloit tämän upean huivin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas taas oleellinen asia jäänyt tekstistä pois! Lankana tässä Madelinetoshin Tosh Merino Light ja väri Leopard. Yksi vyyhti riittää ohjeen mukaiseen huiviin hyvin, lankaa jää jäljellekin nöttönen. Huivia on myös helppo jatkaa isommaksikin, jos haluaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...