perjantai 10. helmikuuta 2017

Minimakramee


Ostin uusimman Mollie Makes -lehden (issue 75) makramee-tekemispaketin takia, mutta tietysti toivoin, että lehdestä löytyisi muutakin kivaa (eipä oikeastaan). Onneksi en kuitenkaan kokeillut makrameeta nyt ensimmäistä kertaa. Purin tekeleen niin monesti, että ilman aikaisempia onnistumisen kokemuksia, saattaisin jättää makrameet muille.


Kohosolmu tuotti minulle suuria vaikeuksia. Yritin edetä ensin lehden kuvallisten ohjeiden avulla, mutta lopulta oli etsittävä aiheesta youtube-video.


Vaikka tekniikka oli lopulta hallussa, lopputulos ei vastaa ihan sitä, mitä piti. Käsialani oli ilmeisesti sen verran löysä, että nauhojen pituus ei riittänyt kunnon hapsuihin. Purin vielä kerran kaiken, ja yritin tehdä tiukemmat solmut, mutta ei auttanut. No, tällä mennään. Tämä minimakramee (n. 11,5 x 13 cm) jää roikkumaan koristeeksi tytön huoneeseen, ja sinne se sopii mainiosti näillä lyhyilläkin hapsuilla.

6 kommenttia:

 1. Kiva siitä tuli! Raikkaan värinen! Ja apurikin sulla on kuvista päätellen ollut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä tarttee kissataloudessa yksin väkertää! Pienestä koosta huolimatta tähän meni sen verran kauan aikaa, että seura oli tervetullutta:)

   Poista
 2. Hauskat hapsut! tuumaan ihanan pumpulipallokisällisi kanssa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hapsut kruunaa tän minimakrameen. Oi jospa ne olisi vaan vähän pidemmät:)

   Poista
 3. Tuo on kyllä jännä tekniikka. Tassukuva on mainio! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tekniikkaa kiinnostaisi oppia lisää! Yritän pitää silmäni auki, jos löytyisi sopivia kursseja:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...