maanantai 31. elokuuta 2015

Rosewater


Minun ei todellakaan pitänyt neuloa taas uutta huivia! Mutta minkäs teet, kun joka puolelta tulee vastaan upeita versioita Janina Kallion Rosewaterista. Sopiva lankakin oli valmiiksi hamstrattu Snurresta, joten ei tarvinnut kuin ostaa ohje ja neuloa.


Rosewater on tuttua Janina Kalliota - ainaoikeaa, langankiertoja ja pudotettuja silmukoita. Juurikin ainaoikean ja pudotettujen silmukoiden ansiosta huiviin saa pingotusvaiheessa reippaasti lisää mittaa ja yhdestä vyyhdistä saa näin neulottua aika täydellisen kokoisen huivin. Janinalta löytyy muutenkin loistavia huiviohjeita juuri näille lankakorin yksinäisille vyyhdeille.


Lankana huivissa on Madelinetoshin Tosh Merino Light. Sävynä Espadrilles, joka on tuollainen oranssinpunaisenpinkki. Varsin räväkkä väri minun vaatekaappiini, mutta tarkoitus onkin piristää sitä normaalia arkipukeutumista. Katsotaan, miten se käytännössä onnistuu.

13 kommenttia:

 1. Tosi ihana huivi - niin värinsä kuin mallinsakin puolesta! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana Rosewater! Mullakin on ollut tässä kova yritys opetella käyttämään huiveja, että sais sitä väriä mustaan ja harmaaseen arkipukeutumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että tämä huivi on mallinsa puolesta sellainen, että tätä voisi pitää ihan piristävänä asusteena:)

   Poista
 3. Huivit menevät pieneen tilaan, ja kyllähän tuo nyt kannatti neuloa! :D Niin mallinsa kuin värinsäkin puolesta. Ihana on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne menee, mutta kun niitä on jo paljon :) Mutta jotain kivaa ja värikästä tähän arkeen nyt tarvittiin!

   Poista
 4. Voi miten ihana punainen <3 Todellakin väriterapiaa!

  VastaaPoista
 5. On se nätti! Ja väri on kuin karamelli :)

  VastaaPoista
 6. Niin ihana huivi ja ihana punainen väri!

  VastaaPoista
 7. Onpa mahtava! Tuo huivi istuu kaulalla just niin hyvin, kuin Senni mainostikin - tää inspiroi mua pikimmiten pingottamaan oman chilinpolte-rosewaterinin. Ärhäkässä sävyssä sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti parhaimman mallisia huiveja, mitä olen neulonut! Tsemppiä pingotuspuuhiin:) Pakollinen paha ennen kuin huivin saa käyttöön.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...