torstai 6. elokuuta 2015

Simple House Slippers


Törmäsin Ravelryn kautta hauskaan tossuohjeeseen. Tossut piti laittaa puikoille melkeinpä saman tien ja kaksinkertaisesta langasta neulottuna ne valmistuivatkin hetkessä. Mustan Cascaden Heritage Sockin kaverina näissä on Novitan harmaa Pikkusisko.


Tasona neulotun ainaoikein-osion jälkeen vaihdettiin sileään ja jatkettiin pyörönä. Lopuksi takasauma ommeltiin käsin yhteen. Tämä oli se aikaavievin osio, jonka kanssa sain vitkuteltua pari viikkoa. Mikäli on tarvetta tossuille, helppo ja ilmainen ohje löytyy täältä.

7 kommenttia:

 1. Suloiset! Itsekin tulostin ohjeen juuri eilen, piakkoin on varmaan laitettava puikoille. Minäkin ajattelin tehdä semmoiset jämälankatossukat, moninkertaisista sukkalangoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin tossuihin saa jämät upotettua kivasti. Vähänkös tyytyväinen olo, kun vihdoinkin sain tossut neulottua :) Sellaiset on ollut suunnitteilla jo pari vuotta.

   Poista
 2. Kivat tossut, tällaisille onkin tänä kesänä ollut tarvetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi voinut valmistua aiemminkin lämmittämään varpaita:)

   Poista
 3. Tosi tyylikkäät tossut, kiitos vinkistä! Ja on niin tuttua tuo, että viimeistelyn, johon liittyy ompelua, saa tehtyä viikkojen (ja omassa tapauksessa välillä kuukausien) päästä. Ihana, että muillakin on välillä samoin.

  VastaaPoista
 4. Heippa! Sinulle on tunnustus/haaste blogissani :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...