perjantai 14. marraskuuta 2014

Pallotyyny


Tällä viikolla onkin ollut huomattavasti kivempaa oleskella sohvalla, sillä meillä on uusi pallotyyny. Ostin tähän langat jo keväällä Snurresta. Silloin joskus kun Molla Mills oli siellä markkinoimassa uutta Virkkuriaan. Aloituksen kanssa odottelin kyllä heinäkuulle.


Ohjekin varoittaa, ettei tyyny ole mikään nopein virkkuu. Työläs oli, siitä olen samaa mieltä! Alkuinnostus loppui muutaman ensimmäisen kerroksen jälkeen ja tuntui, ettei työ etene millään. Useaan otteeseen virkkuu jäi tauolle, mutta sinnikkäästi jatkoin, vaikka loppua ei ollut näkyvissä. Kyllä tämä silti oli kaiken vaivan arvoinen. Onhan se ihana! 


Lankana pallotyynyssä on Suomen Langan 18-säikeistä Liinaa (valkoinen) ja Mollaa (hopeanharmaa), koukku 2,5 mm. Koko 50 x 50 cm ja neonoranssi vetoketju löytyi Eurokankaasta. Päädyin räikeästi eriväriseen, kun ei löytynyt tuosta lähikaupasta samanväristäkään. Ja ohjehan pallotyynyyn löytyy siis Virkkuri kakkosesta.


Mutta antoisaa messuviikonloppua! Minä pääsen Tampereelle vasta sunnuntaina, toivottavasti siellä on vielä silloin ostettavaa! 

9 kommenttia:

 1. Todella ihana tyyny! Tekisin kaikkia tommosia kauniita koristeita kotiin, mut oma virkkuukärsivällisyys on nollan luokkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi näitä voi virkkailla vähitellen, ja siitä se kärsivällisyys kasvaa! En olis itsekään muutama vuosi sitten uskonut, että pystyn tähän:). Vähän kyllä silti kauhistuttaa, kun tekis mieli uusi peittokin...

   Poista
 2. Onpa upea tyyny! Messuilla on varmasti vielä ostettavaa sunnuntainakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän sieltä jotain löydy:) Onneksi ei ole mitään tiettyä mitä lähden etsimäään.

   Poista
 3. Ihana tyyny! Minuakin houkututtaa Virkkurin ohjeet, mutta toisaalta pelottaa tuo pieni koukun koko ja suuritöisyys. Mutta ehkä jonain päivänä uskallan aloittaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitähän voi virkkailla hitaammallakin vauhdilla:) Jotenkin olen jo tottunut tähän keskeneräisten määrään, eikä 10 keskeneräistä tunnu enää missään... Valmistuvat sitten jossain vaiheessa.

   Poista
 4. Hieno tyyny ja oranssi vetskari kruunaa koko homman!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans tuosta vetskarista! Kummasti piristää tuota neutraalin väristä tyynyä::)

   Poista
 5. Onpahan hieno, yksityiskohtiaan myöten! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...