torstai 27. marraskuuta 2014

Adrift


Syksyn koulutuksissa on laukussa kulkeutunut mukana Adrift. Peukun jätin pois, koska tällaisena pötkylänä nämä toimii vaan paremmin sisäkäytössä ja hihan jatkeena.


Lankana Hitofuden jämät, elikkäs Uncommon Threadin Merino Silk Fingering ja puikot 2,5 mm. On muuten ihanan pehmoiset kädessä!

12 kommenttia:

 1. Kauniit! Tällaisille olisi käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jostain syystä minulle on kasaantunut tunikoita, joissa on vajaamittaiset hihat. Enhän mä niillä jäätävän kylmässä toimistossa tarkene, joten näitä tarvitaan :)

   Poista
  2. Itse olen jostain syystä nyt ommellut useamman mekon töihin, jossa on vajaamittaiset hihat. Täytyy tosiaan neuloa tällaiset lämmittämään käsivarsia töissä.

   Poista
 2. Jatkohihat on aina niin käytännölliiset! Todella ihanan näköset!

  VastaaPoista
 3. Yksinkertainen ja kaunis neulepinta, lanka pääsee oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 4. Pehmeille ne näyttääkin. Tuollaset sujauttasi mielellään käsiin iteki..

  VastaaPoista
 5. Ihanat, yksinkertaisen kauniit. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Ja tuo mallihan on sen verran yksinkertainen, ettei ohjetta oikeastaan edes tarvitse tällaisiin pötköihin. Nappasin kuitenkin Ravelryn-kirjastoon, kun oli jossain vaiheessa ilmaisena jaossa:)

  VastaaPoista
 7. Kivat! Mä oon joskus miettinyt et oisko tollaiset lisähihat kätevät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin! Vajaamittaisilla hihoilla mulle ainakin ihan pakko, ja sitten kun toimiston lämpötila vielä laskee niin tartteen talvella päivittäin sormia lämmittämään. Syksyllä huomasin, että nää on myös ulkoillessa toimivammat kuin sellaiset peukulliset, sillä näitä voi nykiä tarvittaessa alemmas koko kättä lämmittämään :)

   Poista
 8. Kauniit lisähihat, kiva neulepinta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...