perjantai 31. lokakuuta 2014

Hiutaleköynnös


Olen ahkeroinut harvinaisen tiiviisti yhden projektin kimpussa viimeisen viikon aikana. Niin vain hiutaleköynnös valmistui ja sitähän oli hauska tehdä! 


Hiutaleen oppi hetkessä virkkaamaan ulkomuistista ja kun yhden hiutaleen virkkasi alle 10 minuutissa, niin näitä virkkautui sitten jokaisessa sopivassa välissä. Samalla innolla pingotin hiutaleet ja ompelin kaksi hiutaletta vastakkain. Köynnökseen tarvittiin 40 hiutaletta ja led-valot. 


Niin kuin kuvista näkee hiukka eri sävyistä valkoista on kaapin perukoilta löytynyt. Tuo vihreään taittuva ei taida edes valkoinen ollakaan, mutta hyvin sopii muiden joukkoon.


Hiukan piti etsiä sopivaa paikkaa tällä valonlähteelle, mutta lopulta ripustin sen keittiöön kaapin reunaan. Hiutaleköynnöksen ohje löytyy uusimmasta Ihana-lehdestä (4/2014). Lankana Cataniaa ja muita samanvahvuisia puuvillalankoja (koukku 3 mm).

19 kommenttia:

 1. Tulipa kaunis! Ihanaa tunnelmaa keittiöön.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Kauniisti tulee valo lumihiutaleiden läpi!

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis! Itse virkkasin juuri kukkaköynnöksen led-valoilla ja niistä inspiroituneena ajattelin kokeilla seuraavaksi hiutaleita.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava siitä tuli! Valoköynnökset on kyl niin parasta talvella!

  VastaaPoista
 5. Oooo! On kaunis! Tämä olis pakko lisätä loputtomaan To Do - listaan. Vau :). Tunnelmallista talven odotusta!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava köynnös, erisävyiset langat tuovat lisää eloa. Hyvä paikka kaapin kyljessä.

  VastaaPoista
 7. Vau, onpa ihana ja tunnelmallinen köynnös! Täytyypä tutustua tuohon Ihana-lehteen paremmin, jäänyt vähän vieraaksi minulle.

  VastaaPoista
 8. Onpa hieno! Ja idea on tosi kiva. Nyt alkoi tekeen mieli virkata lumhiutaleita.

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanista kommenteista! Olen kyllä täysin hurahtanut näihin erilaisiin led-valoihin:) Niitä alkaa olla jo joka huoneessa. Tunnelmallista valoa pimeisiin iltoihin ja niitähän taas riittää joksikin aikaa...

  VastaaPoista
 10. Kauniita hiutaleita ja erinomaisessa käytössä. Kävin viime viikolla lainaamassa kirjastosta 100 virkattua lumihiutaletta -kirjan, malttamattomana odotan, milloi ehdon aloittaa ensimmäisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa muuten voinut tehdä tämänkin erilaisista hiutaleista!

   Poista
 11. Kyllä kauniita hiutaleita valoköynnöksessä. Hyvä köynnösidea.

  VastaaPoista
 12. Ihanan tunnelmalliset hiutaleet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...