maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kuutio-laukku


Jonkun aikaa kesti, mutta sainpahan otettua itseäni niskasta kiinni ja viimeistelin Kuutio-laukun. Itse virkkaaminen eteni joutuisasti ja uuden, optisen virkkauksen, opetteleminen oli oikein hauskaa. Kuvion etenemistä seurasi mielellään, eivätkä kolme lankaakaan kovin pahasti sotkeutuneet keskenään.


Mutta sitten tuo viimeistely... Pohjasauman ompelu, nepparit ja hihnan ompelu otti aikansa. Enkä edes miettinyt, että olisin ommellut tähän kankaasta vuorin. Ohjeen mukaan kokeilin tähän laukun kiinnitystä kahdella nepparilla. Vetoketju olisi toimivampi, mutta laiskuus iski.


Loppujen lopuksi tästä tuli meikkipussukka. En osaa mieltää tätä käsilaukuksi ja ilman vuorta tämä on siihen tehtävään liian lötkö. Pakko myöntää, että jos vielä käsilaukun virkkaan niin se on ehdottomasti kalalangasta! Tämä on näitä projekteja, joissa itse prosessi on tärkeämpää kuin lopputulos. Vaikka onhan tämä varsin hieno meikkipussukka, joten tyytyväinen olen valmiiseen tuotteeseenkin.


Ohje Kuutio-pikkulaukkuun löytyy Virkkuri kakkosesta ja tähän meni kolme kerää Cataniaa, yksi kerä per väri. Niin, ja koukkuna kaksimillinen.

Olen muuten vihdoinkin päässyt yli käsityöpläähistäni. Siihen tarvittiin sukkapuikot ja värikästä lankaa, eipä olisi ikinä uskonut.

7 kommenttia:

 1. Upean pussukan väkersit! Kivaa kun plääh-kausi meni ohi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin kyllä jo vähän ihmeissäni, kun pariin viikkoon ei minkäänlainen käsityö houkutellut. Ei edes tehnyt mieli aloittaa uutta:)

   Poista
 2. Hieno pussukka, tosi hyvä väriyhdistelmä. Nuo Mollan mallit on kyllä tosi kivoja.
  Sukkapuikot ja värikäs lanka ovat oivaa terapiaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mollan mallit on kyllä ihania. Seuraavaksi ehkä tyynyä ja jos vaikka saisi kudetta tonkkaan :)

   Vähän olen ihmeissäni, kun sukat näin innostaa. Toinen sukka jo menossa ja vasta sunnuntaina aloitin:)

   Poista
 3. Tämä on kyllä kaunis! Hienon kokoelman kasseja ja pussukoita olet saanut aikaan! Aiemman postauksen mustavalkoiset ovat nekin tosi tyylikkäitä. Kiinteillä silmukoilla tulee niin kaunista jälkeä - mutta on niissä kyllä ollut melkoinen hommakin!

  VastaaPoista
 4. Kovin monella ei ole noin hienoa meikkilaukkua eikä kenelläkään täsmälleen samanlaista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...