perjantai 6. kesäkuuta 2014

Karkkitikkarit


Nova Melinan blogissa törmäsin hauskoihin karkkitikkareihin. Synttäreiden kiitoslahjat aiheuttavat välillä päänvaivaa, vaikka en niitä kovin tosissaan otakaan. Jotain pientä, mielellään itsetehtyä, ei mitään kallista - sillä mennään. Aina ei siihen askarteluun ole kuitenkaan paljoa aikaa, joten karkkitikkarit ovat aivan täydellinen idea.


Tulevan eskarilaisen synttäreitä juhlittiin eilen, ja väkersin nopsaan tarhakavereille makoisat tikkarit. Samaa ideaa aion ehdottomasti käyttää elokuussa, kun juhlitaan vanhemman neidin 9 v synttäreitä.

8 kommenttia:

 1. Kiitos kun muistutit ideasta. Tää on hyvä ja just sopiva synttärigameihin :) suorastaan herkullinen :D

  VastaaPoista
 2. Mahtava idea! Näitä tulee tarjolle juhannusjuhliin :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä hyvä idea muihinkin juhliin! Pitäisi kerätä näitä helppoja & nopeita lahjaideoita vaikka pinterestiin:)

  VastaaPoista
 4. On kyllä ihana idea, pitää ottaakkin tämä käyttöön seuraavissa lasten synttäreissä :)

  VastaaPoista
 5. Tosi loistava idea, näyttää herkullisilta! Onko kaikissa lastenjuhlissa käytäntönä antaa joku lahja vieraille? Tarkistan vaan, ko olen itse lapseton ja en kauheesti tiiä aina näistä kulttuurijutuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin meilläpäin on ollut tapana siitä asti kun ovat synttäreillä käyneet. Suurin osa antaa kaverilahjaksi jotain pientä, mutta jos ei ole mitään, niin sekin on ok:)

   Poista
 6. Aivan mahtava idea! Taidankin kokeilla heti juhannuksena!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...