sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Just One of Those Things


Mitäpä muutakaan neuloja toivoisi joululahjaksi kuin lankaa? Tällä kertaa odotin paketin ensimmäistä osaa helmikuun alkuun ja toinen osa on tulossa reilun viikon päästä. Kyllä kannatti odottaa, sillä (joulu)paketissa tuli Titityyn klubilankaa The Uncommon Threadin Silky Singlesiä (70 % merinoa, 30% silkkiä) aivan mielettömän upeassa vihreän sävyssä. Aikaisempiin vastaavanlaisiin lankoihin verrattuna tämä on selkeästi rouheampi ja raskaampi. 


Ravelryn suosikeistani löytyi täydellinen malli langalle, yellowcosmon Just One of Those Things. Sileää oikeaa, jonka jälkeen kaunis pitsireunus. Helpohko malli, jota oli ilo neuloa jo tuon vihreän värin takia. Juuri tuota väriä haluan lisää vaatekaappiini ja ehkäpä myös kotiin. 


Pitäisi kuitenkin jo uskoa, ettei kannata neuloa väsyneenä puolen yön aikaan telkkaria katsellen mitään pitsikaaviota. Oli olevinaan niin kiire saada valmista. Ainakin yhden isomman virheen huomasin, mutten millään jaksanut purkaa. Eikä se oikeassa elämässä tuolta minnekään näy. 


Kovasti yritin käyttää koko vyyhdillisen (366 m), mutta ihan kiitettävä jämänöttönen jäi silti jäljelle. Huivi onkin pienehkö, mutta kyllä sen saa kaulan ympärille kauniisti kiedottua. Nyt on lupa odottaa kevättä, kun on keväthuivikin valmiina! 

20 kommenttia:

  1. Aivan ihana huivi! Kaunis pitsikuvio! Herättää sellaista hyvää "kateutta", että ehkä minäkin joskus tuollaisia teen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihan varmasti teet! Tämäkään ei ole mikään kovin hankala malli, jos ensimmäisiä pitsihuiveja neuloo.

      Aikalailla näissä kaikissa on ne samat perussilmukat, tai sitten en ole vielä haastavampiin törmännyt. Haastavinta on löytää se oma neulomisrauha lasten pörrätessä ympärillä:)

      Poista
  2. Kaunis huivi ja aivan ihastuttava väri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuossa vihreässä on jotain mikä vetoaa minuun:) Muiden vihreän sävyjen kanssa vielä totuttelen, mutta tuo uppoaa täysin.

      Poista
  3. Onpa ihana yhdistelmä - mukavan rouhea lanka ja juuri sille sopiva, mielenkiintoinen malli. Värikin on ihan ajankohtainen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selkeästi kevättä rinnassa! Harmi kun ei vielä kevättakissa tarkene:)

      Poista
  4. Ihana huivi ja täydellinen väri! Niin haluaisin neuloa jonkun saman sorttisen huivin, mutta en ole uskaltanut kokeilla. Näyttävät niin vaikeilta, etten tiedä selviytyisinkö urakasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannustan kyllä kokeilemaan! Alkuun tarvitaan vähän enemmän kärsivällisyyttä mutta tässäkin on vain oikean ja nurjan lisäksi langankiertoja ja silmukoiden yhteen neulomista eri tavalla. Ja pari minipalmikonkiertoa. Silmukkamerkkien avulla voi helposti laskea, että tarvittavat silmukat on puikolla.

      Poista
  5. Aah, miten ihana! Nappasin heti ohjeen muistiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Jos olisin hiukkasen löysemmin rantein neulonut, olisin saanut pingotettua huivin ohjeen mukaisiin mittoihin. Sellaisena varmasti vielä parempi:)

      Poista
  6. Niin kaunis huivi, ihana tuo reunapitsi!

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. Kerrassaan ihana huivi, niiiiiin kaunis! Ihana malli ja todella upea vihreä väri!

    VastaaPoista
  9. Aivan unelma- huivi <3 Viheää väriä himoitsen minäkin.

    VastaaPoista
  10. Kiitos Maritta, Riitu, Uutar ja Maija! En taida koskaan kyllästyä tämän mallisiin huiveihin:) Hauska neuloa ja tykkään tietysti myös käyttää.

    VastaaPoista
  11. katoin eka uusimman blogipäivityksesi jossa oli se elegantti ihanuus. Sitten huomasin että olin missannut tämän aiemman postauksen kokonaan ja tämä huivi on IHANA!!! Kaunis. ja kun kerran oppii käyttämään noita susanna ICn lanseeraamia puolikuun -mallisia huiveja niin sen jälkeen niitä on mukava käyttää. btw. upean väristä lankaakin tuossa huivissa!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...