maanantai 10. helmikuuta 2014

RaitasukatPakkohan minun oli neuloa toiset sukat, kun tyttöjäkin on kaksi. En sentään samanlaisia, vaan toiset suosikkini, eli raitasukat. Ja sellaiset, joissa on neutraalit perusvärit ja kontrastina väriä varren resorissa, kantapäissä ja kärjessä. Väritkin on just niin minua, harmi vaan ettei nämä minulle mahdu. Onneksi myös tyttö tykkää.


Näihin lasten raitasukkiin löytyy ohje esimerkiksi täältä. Otin ohjeesta lähinnä vinkkejä tuohon kantapäähän. Neulon niin harvoin sukkia, ettei onnistu kantapäät ilman apuja. Seuraavaksi sitten sukat itselleni, on sen verran veikeää lankaa ettei voi olla neulomattakaan! 

(Sukissa lankana harmaata Novitan Pikkusiskoa, valkoista Kirjo-Pirkkaa ja ihanaa keltaista Lorna´s Laces Shepherd Sock Solidia.)

20 kommenttia:

 1. Ihanat!! täydelliset värit. Raitasukilla ei voi epäonnistua, ne on varmasti minun omat ehdottomat lempparit.

  VastaaPoista
 2. Oooh! Raidat on kyllä parhautta. Ja keltainen on kyllä kontrastivärinä yks parhaista. Mäkin tahtoisin juuri tuollaiset!

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka ihanat sukat! Tuo keltainen tuo kivaa ilmettä sukkiin ja väriyhdistelmä on hieno!

  VastaaPoista
 4. Tosi onnistunut väriyhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille:) Raidat on ehdottomasti minun mieleen, varsinkin sukissa! Tekisi mieli kokeilla kontrastina myös punaista ja pinkkiä, kun niitä löytyy tuolta jämäkorista. Pitää jatkaa treenaamista näiden sukkien parissa:)

  VastaaPoista
 6. Kauniit värit! Tuo keltainen varsinkin, aivan upea sävy. Raitoihin ei vaan kyllästy ikinä. :-)

  VastaaPoista
 7. Nämä on ihan superihanat, ihan täydellinen väriyhdistelmä ja hauska sommittelu - nyt taisi kyllä iskeä sukkakateus :)

  VastaaPoista
 8. Sukkakateus iski minullekin, kun itselle ei ole yhtään kivaa raitasukkaa käytössä:) Taistelen nyt yhden paidan kanssa, mutta jospa sen jälkeen aloittaisin sukat.

  VastaaPoista
 9. Kiitos:) Yksi haaste selätetty, kun molemmille tytöille on nyt sukat neulottu!

  VastaaPoista
 10. Tosi ihanat! samanlaiset mulle kiitos!! (miten saat tytöt käyttämään neutraalimpaa väriskaalaa? vinkkejä otetaan vastaan...)

  VastaaPoista
 11. Taitaa johtua siitä, että meidän tytöillä on aika vähän villasukkia. Eivät vielä tiedä, että sukissakin voi olla kaikenlaisia karkkivärejä:). Lisäksi tuo meidän tokaluokkalainen pukee ylpeydellä ylleen ihan kaiken, mitä äiti tekee. Nuorimmainen onkin sitten hankalampi. Pinkkiä sen olla pitäis, mutta sukissa ilmeisesti voi joustaa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...