maanantai 3. helmikuuta 2014

Dipped


Toinen testineule Veeralle Interpetations-kokoelmaan on Dipped, kaksivärinen tuubihuivi aaltoilevalla kuviolla. Aaltokuvio tuo elävyyttä neulepintaan ja mikä parasta se on molemmilta puolin samanlainen. Tuubin voi siis huolettomasti kiepsaista pari kertaa kaulan ympärille, sillä se näyttää aina hyvälle. Mielestäni aika ehdoton ominaisuus toimivalle tuubihuiville.


Lankana tässäkin Louhittaren Luolan Pohjan Akka. Päävärinä edellisestä neuletakista tuttua savua ja lisänä vihreää sammalta. Muhkea, napakka ja lämmin huivi, joka tarvittaessa suojaa kasvot nenänpäätä myöten tuulessa ja tuiverruksessa. Tykkään!

18 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. Mielenkiintoinen ja hyvät värit :). Ja edellisen postauksen neuletakki on aivan huikea. Miten onkin mennyt kokonaan ohitse tuo päivitys. Olis kyllä just sen tyylinen jota olen koko talven haaveillut, mutta en ole lähtenyt tekemään. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat varsin nopeita ja helppoja projekteja, joten puikkoihin vain! Vielä kerkeää tälle talvelle:)

   Poista
 2. Tosi kaunis huivi- värit ja kuviot!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan vihreä alkaa miellyttämään päivä päivältä enemmän! On tässä muutama vuosi mennytkin niin etten ole mitään vihreää vaatekaappiini halunnut:)

   Poista
 3. Mielenkiintoisen näköinen. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 4. Onpa kiva; kaunis aaltokuviokin. :) Varmaan parhaimmillaan kaulan ympärillä niin, että vihreä pilkottaa harmaan joukosta. Jaa-a, näinköhän kannattaisi tehdä sittenkin sammaleenvihreä neuletakki (sen sinivihreän jälkeen! :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmettä saa kyllä vaihdeltua sen mukaan minne tuon vihreän pyöräyttää ja minkä verran sitä jättää näkyviin. Mutta mitään sammaleenvihreää neuletakkia ei nyt tule, yritän jälleen langanostolakkoa:) Mennään niillä mitä korista löytyy...

   Poista
 5. Kaunis malli ja ihanat nuo värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on upea, ja vielä ihanamman tuubista tekee nuo Louhittaren Luolan langat. Niistä löytyy todella kauniita värejä!

   Poista
 6. Onpa ihana! Mahtavat nuo Pohjan Akan värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä lankahyllyn vieressä oli myös vinopino sportti Väiskiä, mitä olen ihaillut sinun projekteissa. Voi kun olis ollut rahaa enemmän, olisin raahannut niitäkin muutaman mukanani:)

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja varnasti monikäyttöinen!

  VastaaPoista
 9. Tää on kyllä kiva malli. Ja parasta on kyllä tuo kaksipuolisuus. Mulla on tää puikoilla parhaillaan ja on muuten värinä vihreä ja harmaa =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...