keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Rättei


Kylläpä on varmasti kivempaa puunata keittiötä, kun on pari uutta tiskirättiä ja tawashi. 


Chinese waves -rätti on tehty jo oikeastaan kesällä, mutta vasta tänään jaksoin päätellä. Pinnasta ei tullut ihan sellaista kuin odotin, taitaa johtua tuosta jäykähköstä hamppulangasta. Tiskirätissä sillä ei onneksi ole mitään väliä. Ohje löytyy täältä.


Toinen rätti on ihan tavallinen isoäidinneliö. Blend Bamboosta nopsaan virkattu jonkin automatkan aikana. Tämä on muuten ensimmäinen virkattu tiskirättini. Jotenkin olen ajatellut, ettei virkattu kuiva niin nopsaan kuin neulottu, mutta nythän se nähdään.


Hampun jämistä virkkasin vielä tawashin, eli japanilaisen pesusienen. Vähän epäilen, että tämä jää ihan minun omaan käyttööni. Mies tuskin edes huomaa näin pientä pesusientä. Tähänkin löytyy ohje Ravelryn kautta.

10 kommenttia:

 1. Noin kauniiden rättien kanssahan on arkikin kuin juhlaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti:) Jos tekisi vielä pari pölyrättiä ja lattiallekin oman pyyhkijänsä, niin meillä olisi epäilemättä aina siistiä!

   Poista
 2. Kuaniita värejä ja mielenkiintoista pintaa!!! Tuo pesusieni etenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kiva kokeilla aina jotain uutta, edes pienesti, muuten ovat aika puisevia tehdä:) Mutta kun en ilmankaan pärjää, niin pakkohan näitä on välillä tikutella.

   Poista
 3. Chines waves näyttää ihanan yleelliseltä! :D Ja samaa mieltä kuin Sanna: suloisia värejä keittiöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että varsin toimiva juttu tuo chinese waves. Rätistä tuli ilmava ja tykkään enemmän kuin mun edellisestä hamppuversiosta:)

   Poista
 4. Ihania rättei! Tommoset on just ihanii, varsinkin rakastan noita pesusieniä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuluu neulojan keittiöön:) Seuraavaksi pitää kokeilla tuota pesusientä paksummasta langasta niin kuin ohjekin ehdotti. Nyt kaksinkertaisesta hampusta tuli aika pieni, mutta pienet ne on minunkin kädet.

   Poista
 5. Sulla on aina niin kivoja värejä! Muutenkin ovat kauniita :)

  VastaaPoista
 6. Hienoi rättei! Pesusieni näyttää hauskalta - kiitos linkistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...