perjantai 3. tammikuuta 2014

Monster High -kännykkäpussi


Naapurin tyttö esitti loppukesästä toiveen, että tekisin hänelle samanlaisen kännykkäpussin kuin meidän tokaluokkalaiselle. Yhdessä katsottiin väriksi vaalea omenanvihreä ja lupasin valmista viimeistään tammikuun alkuun syntymäpäivälahjaksi. Löysällä aikataululla mentiin, sillä kännykkäpussi on aika tylsää virkattavaa - varsinkin heti toisen samanlaisen perään.


Eilen sain idean Monster High -pussukasta, sillä monsterit ovat varsin suosittuja niin tuolla naapurissa kuin meilläkin. Etsin kaapista sopivan väriset jämäkerät ja virkkasin pussukan innoissani valmiiksi. En muista, että koskaan olisin ollut näin innoissani projektista, johon kuuluu näpertelyä, pikkuosia ja niiden yhteen ompelua. Yleensä hermo on mennyt jossain vaiheessa ja virkkuu on jäänyt tauolle. Jemmasta löytyi myös teemaan sopiva kaulanauha, jonka olin ostanut jo syksyllä kaiken varalle.

Synttärit on huomenna. Nyt sitten jännätään, mitä naapurin tyttö tykkää lahjastaan. Ei tullut ihan sellainen pussukka kuin tilattiin, mutta melkein kuitenkin:).

12 kommenttia:

 1. Onpa komea pussukka! Olen tässä vuoden verran suunnitellut pussukkaa puhelimelleni. Tai siis suunnitellut tarvitsevani sellaisen. Tuollainen hakkaisi mennen tullen kaikki kalliit pussukat. Hermo ei vaan taida täällä osoitteessa kestää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäisi myös tehdä itselle:). Lyhyen ajan sisällä olen tiputtanut kännykän jo pari kertaa asfaltille. Taidan tehdä (sitten joskus) sellaisen tosi yksinkertaisen Molla Millsin tyyliin.

   Poista
 2. Oih, miten makee! Tuo olisi varmaan aika kova sana myös täällä :) Voiku osaisin virkata yhtä hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän joutui säätämään tuon pääkallon kanssa:)

   Poista
 3. Oo, onpa upea! Eiköhän synttärisankari ole ikionnellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöjen raportista päätellen pussukasta oli tykätty, en ole vielä päässyt itse synttärisankaria haastattelemaan:)

   Poista
 4. Kun söpöys ja käytännöllisyys kohtaavat! :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...