maanantai 22. huhtikuuta 2013

T. Rex


Kummipojalle 1-v lahjaksi dinolapaset. Pieni projekti, mutta ensimmäisen lapasen kohdalla sain purkaa useasti, kun vauhtia oli vähän liikaa ja en sisäistänyt (=lukenut tarkasti) ohjetta. T.Rexin kuva on virkattu lapasiin intarsiana. Jokainen kerros suljettiin piilosilmukalla ja sen jälkeen käännyttiin takaisin. Ei tullut siis ommeltavia saumoja, eikä lankoja tarvinnut kuljettaa mukana, niin kuin muuten pyörönä virkatessa olisi pitänyt.  


Aiemminkin olen tuskaillut näiden poikalapsien kokojen kanssa, sillä he kasvavat hurjaa vauhtia. Tuntuu, että vaatteet ovat jo pieniä siinä vaiheessa, kun saan ne valmiiksi. Tällä kertaa tein viisivuotiaan koossa, joten toivottavasti on mieluummin liian iso kuin pieni. 

Ohje löytyy Interweave Crochet, Accessories 2011  -lehdestä. Lankana Dropsin Nepalia ja koukku 4,5 mm. Hauska ja napakka malli! 

10 kommenttia:

 1. Todella ihanat ja persoonalliset!!!

  VastaaPoista
 2. Olipas ihana idea tehdà tuolleen kuvalla yhtenevàt lapaset :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Nämä oli sen verran sopivat meidän sirosormiselle viisivuotiaalle, että voisin tehdä hänellekin toisella kuviolla :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on sinulle haaste: http://hapsuli.blogspot.dk/2013/04/haaste.html

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanat! Ja mahtava lahjaidea, vaikka kummipoikani syntyy vasta kesäkuussa. :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Rupesin vihdoin kokeilemaan näitä lapasia. :) Muistatko oliko tuossa kuvion tekemisessä joku juju? Mulla meinaa tulla hyvin sekavannäköistä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, muistankohan tästä enää mitään ...:) Olikohan niin, että piti olla tosi tarkka miten lankoja kieputtelee noissa langanvaihtokohdissa. Katsoin aina, että silmukka näyttää kokonaiselta. Ja nurjalla puolella se kieputus piti ehkä tehdä toisella tapaa... Ei minusta kyllä paljoa apua ole:)

   Poista
  2. Kiitos kuitenkin! :) Just toi nurjalla puolella tehty on tosi oudonnäköistä... Jatkan kokeilua!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...