keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Life on Sundays


Viime syksynä osallistuin Villavyyhdin Suureen Suomalaiseen Neulekerhoon. Sain syksyn aikana neljä lankalähetystä ohjeineen ja näistä paketeista kolme oli omaan makuuni. Näissähän on aina vaarana, ettei lankojen värimaailma osu kohdalleen ja langat jää neulomatta. Lanka kai se tärkein on, sillä mikäli ohje ei sillä hetkellä osu ja uppoa, niin oikealle langalle löytyy kyllä ohje.


Tämä on syksyn Neulekerhon viimeisin malli. Veera Välimäen Life on Sundays ja lankana superihana Lanitium ex Machina (55 % villaa, 45 % silkkiä). Lanka on ihanan pehmeä ja silkkisen kiiltävä, onkohan minulla koskaan ollut mitään näin ihanaa?


Jostain syystä en heti innostunut tästä Veeran mallista, vaikka monista hänen suunnittelemista huiveista pidänkin. Ehkä se johtui siitä, että olin juuri neulonut Stephen Westin Geysir Stretchin, jossa oli myös raitoja nostetuilla silmukoilla. Lisäksi olin bongaillut Ravelrystä hurjan paljon huivimalleja, joihin nämä langat olisivat myös sopineet.Neuloin kuitenkin huivia silloin tällöin tammikuusta alkaen ja vähitellen tykästyin malliin. Siitähän tuli mielettömän ihana! Langat ovat omasta mielestäni enemmänkin juhlavan kiiltäviä kuin arkisia, mutta ehkä nuo värit yhdessä ja huivin malli tekevät huivista arkisemman oloisen kuin olisin etukäteen uskonut. Ja se arkisuus sopii kyllä minulle, ihan peruskäyttöön tämä tulee eikä mitään spesiaalijuttuja varten.

12 kommenttia:

 1. Lanka ja malli muodostavat tyylikkään kokonaisuuden.

  VastaaPoista
 2. Todella ihana! Sait tällä mallilla minutkin kiinnostumaan neulekerhosta. :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja aivan mahtavat nuo edellisen postauksen dinosauruslapaset!

  VastaaPoista
 4. Kaunis on huivi! näin farkku"tytön" mielestä sopii moneen menoon :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, tästä tulikin kertaheitolla yks mun lemppareista, :)
  Tähän neulekerhoon voi kyllä jäädä koukkuun. Nyt mä jännitän, mitä seuraavasta kerhopaketista parin viikon päästä tulee:)

  VastaaPoista
 6. Oijoi! Kaunis! Mulla on tämä tehtävien listalla, nostanpa ylemmäs kun näyttää aina vaan kivammalta. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi! Jotenkin niin selkeä. Ja näin ikuisena sinisen ystävänä tykkään tietysti väristäkin kovasti. Onnittelut, että sait vietyä työn loppuun!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis huivi!...pidän myös noista väreistä :)

  VastaaPoista
 9. Upea! Ja sopii varmasti moneen tyyliin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...