maanantai 15. huhtikuuta 2013

Parvekekukkaset


Vuosi sitten toukokuussa innostuin sisustamaan meidän parveketta. Halusin sinne ehdottomasti virkatut pehmusteet tuoleihin. Paksua puuvillalankaa oli jäänyt yhdestä purkuprojektista ja sopiva ohje löytyi täältä. Ei ollutkaan ihan niin nopea juttu kuin luulin ja lankaakin päälliset söivät tuhottomasti. 


Virkkailin näitä pitkin kesää ja sain valmiiksi kukkaset kahteen päälliseeen. Yksi parvekekukkanen koostuu kahdesta kukasta röyhelöineen (keskusta on molemmissa eri värinen, joten kääntämällä saa uutta ilmettä). Lisäksi kukkasten sisällä on virkattu pyöreä läkkärä, jonka tehtävä on kenties toimia lisäpehmusteena. Pinkkireunaisen toinen puoli, jossa on sininen keskusta, jäi kuvaamatta, kun tuskastuin koko hommaan. Jotenkin näitä oli tosi vaikea kuvata.


Syksy tuli ja kukkaset jäivät pyörimään keskeneräisten kasaan. Pari viikkoa sitten otin itseäni niskasta kiinni ja ompelin palat yhteen. Kokeilin, josko nämä toimisivat keittiön tuoleilla, mutta olivat siihen liian pienet. No, nyt on parvekkeella pari kukkapäällistä kesää odottamassa. Kaksi tuolia odottaa vielä omaansa, mutta niiden aika on myöhemmin ja aivan eri ohjeella.

10 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä, virkeyttä parvekkeelle. :) Tosiaan varmaan aika työläs proggis. Itse saattaisin siirtää päällisen kohteliaasti pois tieltä, etten istuisi kukkakäsityön tms. vahingossa litistyvän päälle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virittelen näihin vielä narut joten ei niitä niin vaan napata tuolin päältä pois :)

   Onneksi en laittanut keittiöön tyttöjen tuoleille. Sieltä ne varmaan lähtis aika äkkiä pesuun yhden jos toisenkin kerran.

   Poista
 2. Hihhii, raaskiiko noiden päällä istuakaan kun ovat noin söpöjä?

  VastaaPoista
 3. Tosi kauniita kukkasia, kannatti tehdä vaikka vähän vaivaa vaativatkin... :)!

  VastaaPoista
 4. Upeita! Kyllä noilla kelpaa istua, jos raaskii. ;)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat, mutta uskaltaako noin kauniitten juttujen päälle edes istua...

  VastaaPoista
 6. Söpöt kukkaset! Hatunnosto työn loppuun saattamisesta :)

  VastaaPoista
 7. Netti on hidastellut pari päivää, joten kiitokset taas jälkijunassa:). Kyllä näillä istua raaskii. Vuodenhan mä olen näitä jo katsellut, joten aika arkisilta tuntuvat:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...