torstai 13. joulukuuta 2012

Angry birdPienelle pojalle lahjaksi Angry bird. Olen aika ylpeä itsestäni, että olen ajoissa - jouluunhan on vielä 10 päivää - ja on siinä samaa näköäkin, kuin siinä aidossa oikeassa. Ei ehkä niin vihainen ja nuorimmaisen mielestä jotain pupumaistakin tässä on, mutta ihan hyvä, eikö vaan?

Mutta taas sen huomasin, että tällaiset pienten osien virkkaukset ja niiden yhdistäminen ei vaan ole minun juttu. Tytöt jo toivoivat itselleen samanlaista, mutta ei vaan pysty. Ainakaan ihan heti.

Koukkuna 3 mm ja lankana punaista Novitan Tennesseetä ja muita samanvahvuisia puuvillalankoja. Turvasilmiä ostin nyt ensimmäistä kertaa (täältä) ja olipa aika näppäriä tällaisiin pikkupehmoihin.

Tytöille kyllä tekisi mieli neuloa pehmot, mutta jätän suosiolla joulun jälkeen. On tässä vielä sen verran hommaa 10 päiväksi.

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti suosittelen hyvinkirjoitettuja Ysoldan nallea ja pupua. Niissä osat neulotaan paikoilleen eikä tarvitse ommella mitään! (Nallessa on yksi pieni silmukoitava nenänpää.) Muutkin ovat varmaan kivoja, nuo olen vain tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa liian hyvälle, pitääpä ehdottomasti tutustua Ysoldan ohjeisiin!

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...