sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Camp out

Camp Out Fingerless Mitts on ollut tehtävälistalla jo pitkään. Yksinkertainen, kaunis malli varsinkin liukuvärjätystä langasta toteutettuna. Kerä Noron Ayaa on pyörinyt lankakorissa pidemmän aikaa ja välillä olen sitä hypistellyt miettien, että mitä tekisin. Pitkään kesti ennen kuin osasin yhdistää nämä kaksi, mutta sen jälkeen kämmekkäät neuloikin hetkessä.
Minulle on ihan ok, että kämmekkäät on selkeästi eri paria, mutta vähän kyllä tarvitsen siedätyshoitoa värien suhteen. Jotenkin ne kauneimmat sävyt jäi taas loppukerään, mutta en kuitenkaan halunnut alkaa pilkkoa kerää miten sattuu. No, käyttöön tulevat kuitenkin, vaikka sitten tuonne hämäriin syysiltoihin. Sen verran poikkesin ohjeesta, että tein tuon yläosan ainaoikein osuuden 4 mm puikoilla ja vasta sen jälkeen vaihdoin 4,5 puikkoihin.  
Mutta olettekos huomanneet, että Villavyyhti on lanseerannut Suuren Suomalaisen Neulekerhon? Luvassa on noin kerran kuukaudessa lanka + ohje lähetys suomalaisilta neulesuunnittelijoilta ja värjäreiltä. Sen verran mielenkiintoinen juttu, että on pakko osallistua, vaikka kalliille tuntuukin. Edessä on siis varsin hauska & jännittävä loppuvuosi:)

4 kommenttia:

  1. Sinulla on kiva blogi. Annoin sinulle tunnustuksen, käyppä vilkaisemassa blogissani.

    VastaaPoista
  2. Hienot kämmekkäät! Pitänee ottaa nuo(kin) tehtävälistalle :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanaiset kun jaksatte kommentoida ja kiitos myös Anulle tunnustuksesta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...