sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

KesämekkoVarsin verkkaisaan tahtiin valmistui tämä toinen liivimekko. Aloitin jo huhtikuussa lähes samantien kun edellisen sain valmiiksi, mutta taisi jäädä muiden projektien jalkoihin. Tuskastun myös helposti, jos pitää tehdä toinen samanlainen. Siksipä niitä sukkia ja lapasiakin on niin vaikea tehdä:).

Mekko oli mitä paras tv-neule ja taisi olla useammankin kerran pihalla mukana, sillä ohjetta ei paljoa tarvise seurata. Pidän väreistä ja niin pitää tyttökin! Tyttö olisi halunnut tähdenmuotoiset taskut, mutta tuntui helpommalle virkata perusympyrät. Onneksi ei tullut pahempia nurinoita. Ohje löytyy siis kesän 2012 Novitasta ja lankana on Miamia.

10 kommenttia:

 1. Oi, onpa IHANA mekko! Minäkin haluaisin virkata tytölleni kesämekon, taisinpa tuotakin ohjetta katsella sillä silmällä kun lehti tuli. Täytyy nyt katsoa uudestaan, onhan tässä onneksi vielä kesää... Ja voihan tuota syksylläkin käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin kerkee vielä kesäksi, kun pitää vähän enemmän vauhtia kuin minä. Ja menee tosiaan vaikka vuoden ympäri kun lisää alle lyhyt-tai pitkähihaista:)

   Poista
 2. Ihanan kaunis! Vau! Todella todella hieno ja kivat värit. Istuu nätisti omistajalleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tuli kyllä tytölle mieleinen, ja just kun mietin, että jaksanko enää näin isolle mekkoja tai tunikoita neuloa:)

   Poista
 3. Justiinsa näin kuuluu tyttöjen päästä kesäisin pukeutumaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neulisti! Menis vähän samantyylisenä vaikka mulle itsellekin:)

   Poista
 4. Onpas hauska mekko! Taskut ovat ihan huiput!

  VastaaPoista
 5. I really love this dress... the round purple pockets are such a wonderful detail! Well done!

  VastaaPoista
 6. Ihana! ja todella onnistuneet värit..!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...