perjantai 17. helmikuuta 2012

En ikimaailmassa tykkää siitä -mekko


Jos 3-vuotiaan asenne tästä mekosta on jo alkuun se, että "en ikimaailmassa tykkää siitä", niin ei voi odottaa, että neiti suostuisi innoissaan kuvattavaksi uudessa mekossaan.


Lopulta yksi kuva, jossa näkyy kivasti nuo alta tulevat Noro-värit.


Ja toinen, jossa näkyy mekon mitta.


Fuksianvärinen lanka Cascaden 220 Heathers ja kirjava Noron Ayaa. Ideana oli käyttää lankakorin lankoja, ja näillä mentiin.


Noro pääsi yllättämään ja langan paksuus vaihteli miten sattuu. Lisäksi lanka oli paljon vihreämpää kuin odotin ja tuntui, että ne parhaat värit jäi vielä kerään.


Saattaa siis olla, että tämä molemmin puolin pidettävä mekko on vain yksipuolinen. On nimittäin liikaa vihreää neidin mielestä toisella puolella. Ohje on Picklesin ja ne puikot 4,5 mm.

Itse olen mekkoon tyytyväinen. Helman puolipatentti oli hidasta neuloa, mutta oli jännä seurata, millaiseksi mekon värikäs puoli muodostuu. Vaatii kyllä totuttelemista tuo vihreän määrä minultakin, joten en taida väkisin sitä puolta tyrkyttää. Pidetään siis mekko pinkkinä, niin kyllä kelpaa. Eskarilaisen kanssa on jo todettu, että toppahaalarin alla nämä neulotut mekot on parhaita.

Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille ja kiitos kaikille ihanista kommenteista! Olen löytänyt monta uutta blogia ja taitavaa käsityölaistä kommenttien kautta.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana mekko! Mä tykkään kyllä erityisesti tuosta vihreästä puolesta, siinä on just sopivasti vihreää! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Saatanpa minäkin siihen tottua, kun vaan näkisi neidin päällä:)

  VastaaPoista
 3. Kiva mekko! Minäkin olen ajatuksissani todennut, että neulemekot voisivat olla hyviä päiväkotivaatteita. Nyt vain pitäisi siirtää nämä ajatukset käytännön toteutuksen tasolle...

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen upea mekko! Tiinan tavoin minuakin miellyttää tuo vihreä puoli. Aivan ihanan ehdottomia tykkäämisissään nuo kolmevuotiaat pikkuneidit :)

  VastaaPoista
 5. Voi että on ihana ja suloinen mekko. Tosi hauska idea, että voisi käyttää molemmin päin, sääli jos värit ei kuitenkaan osuneet oman maun mukaisiksi tähän tarkoitukseen.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana mekko! Mä taas tykkään enemmän punaisesta puolesta. Se on ihana kun sieltä pilkahtelee sitä vihreää raitoina.

  VastaaPoista
 7. Tosi kivan näköinen mekko, kaunis, hauska ja varmasti mukava päällä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...