tiistai 7. helmikuuta 2012

Säärystimet


Villaiset säärystimet valmistuivat juuri sopivasti viime viikon pakkasille. Kävelen työmatkat, joten lämmikettä tarvittiin ja nämähän lämmittävät juuri sen verran kuin pitääkin.


Ohje on monille tuttu Some cloudy day (by Tiny owl knits), jonka olin printannut valmiiksi jo vuosi sitten. Vasta nyt huomasin, että lankakoristahan löytyy säärystimiin sopivat langat, joten ei ollut enää mitään syytä lykätä neulomista.   


Langat on mummolta saatuja, suomalaisen lampaan villaa 80-luvulta. Säärystimiin kului yksi vyyhti per säärystin. Huomasin vasta jälkikäteen, että vyyhdit olivat eri sävyä, mutta ei se käytössä erotu. Kaunis, yksinkertainen malli ja siihen sopiva lanka, joten olen tyytyväinen.

12 kommenttia:

 1. Syystäkin voit olla tyytyväinen!! Tosi kaunis, herkkä malli! Ja varmasti ovat lämpöiset!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit sààrystimet. Kàvin heti kurkkaamaaas ohjeen ja saattaapi olla ettà tàstà tulee ensimmàinen tyò jonka ohjeet ymmàrràn, vaikka englanniksi onkin :D

  VastaaPoista
 3. Ovatpa kauniit, niin herkät. :)

  VastaaPoista
 4. todella kauniit säärystimet!

  VastaaPoista
 5. Ihanat säärystimet, jotenkin hempeän tyttömäiset :)
  Saattavat päästä minunkin puikoilleni jonain päivänä, joten kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Hitsi, miten kauniit säärystimet. Eri herkät. :)

  VastaaPoista
 7. Suloisen pörheät lämmittimet :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kivan ja lämpimän näköiset!

  VastaaPoista
 9. Tosi nätit säärystimet ja kiva malli! Tein tyttären kaverille samanlaiset synttärilahjaksi ja varmaan valmistuu vielä toisetkin samalla mallilla, kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanat säärystimet, mutta harvoin kun olen puikkoihin tarttunut, onn neulontatermistö englanniksi on hieman hakusessa.. voisitko kertoa 5 kerroksen ohjeen "K3, yo, (slip one, k2tog, psso), yo" suomeksi, niin pääsisin testaamaan kädentaitoja ja onnistuisin todennäköisemmin kerralla. Kiitos avustasi jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässäpä suomennos:
   neulo 3 oikein, langankierto (nosta silmukka neulomatta, neulo 2 oikein yhteen, siirrä neulomatta nostettu silmukka yli) langankierto

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...