perjantai 2. joulukuuta 2011

Uusi laukku


Tampereen messumatka pari viikkoa sitten oli oikein onnistunut. Ostoslistan kaikki langat löytyivät ja lisäksi kannoin kotiin huopaa (ennakkotilauksen kautta) sekä nappilaukun tekemispaketin. Tekemispaketti löytyi Tuulia Designin ständiltä. Viime vuonna mukaan tarttui samasta paikkaa Lumina-varjostin.


Laukku on virkattu mini-ontelokuteesta 7 mm koukulla, ja kaikki tarvittava virkkuukoukkua myöten oli paketissa mukana. Hiukkasen piti ommella, kun hihnat kiinnitin laukkuun, mutta muuten laukku oli kiva ja nopea tehdä.


Ja onhan se nappi ihana:) Tämä laukku pääsi kyllä heti käyttöön ja toimii hyvin pyöräillessäkin ja lasten kanssa touhutessa. Joku pussukka laukun sisään pitää vielä tehdä / ostaa, ettei sellaiset tosi pienet ja tärkeät jutut, kuten helmet, kivet tai pompulat, tipahda laukun rakosista pois.

2 kommenttia:

  1. Tyylikäs laukku! Kiva idea tuollainen tekemispaketti.

    Tosi hieno muuten myös tuo ed. jutun villatakki! Ihailen joka kerta neulomis/virkkausnopeuttasi kun täällä käyn :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Tuossa tekemispaketissa kyllä sai rahallensa vastinetta, kun ei tarvinnut jokaista pikku juttua etsiä eri kaupoista.

    Varmaan huomaa, että istun joka ilta neule tai virkkaus kädessä:) Keskeneräisiä hurja määrä yhtä aikaa ja poukkoilen projektista toiseen fiiliksen mukaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...