sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ilpon nuttu


Veljen koira tarvitsi kylmempiä ilmoja varten takin. Kuvan takki löytyy Susan Cropperin Vintage Crochet kirjasta. Se näytti niin hauskalle, mutta eipä minulla ollutkaan kokemusta koiranvaatteista tätä ennen. Aloitin virkkaamisen jo kesällä, mutta se tyssäsi eka sovitukseen. Takki oli liian pitkä mahan kohdalta ja liian tiukka kaulasta. Siirsin virkkauksen vähäksi aikaa lannistuneena syrjään.


Ilmat kylmeni, joten uusi yritys. Siinä välissä Ilpo oli kasvanut sen verran, että takki oli sopivan pitkä mutta entistä kapeampi sekä kaulan että mahan kohdalta. Jouduin soveltamaan ohjetta aika paljon, että sain takin mahtumaan kiinni.


Tästä tuli sellainen hiukkasen huonosti istuva hienostelutakki. Lanka on jotain tweed-lankaa lankakorin pohjilta, eikä ollenkaan paras vaihtoehto koiran neuleeseen. Lisäksi nappikiinnitys tuntui tosi hankalalle vilkkaan pentukoiran kanssa. Olisinpa odottanut talven Novita-lehteä, jossa on tosi kiva palmikkopusero koiralle. Joulun jälkeen taidan laittaa sen puikoille.

Ilpon kuvista kiitos veljelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...