perjantai 2. syyskuuta 2011

Pinkki HerttaPinkkiä Herttaa on neulottu hitaasti ja hartaudella viikon verran. Yhtään nopeammin se ei edistynyt, vaikka tällainen on jo kerran tehty. Tällä kertaa yritin keskittyä noiden sydämien ja nurjan neuleen rajakohtiin. Ettei tulisi niin paljon niitä reikiä. Parempaa jälkeä tuli verrattuna edelliseen.


Muutama pikku reikä sieltä näkyy, mutta kelpaa. Lanka tässäkin Hjertegarnin Blend Bamboota, värinä pinkki kun tulee pikkusiskolle.

Saa nähdä, miten tässä ehtii virkata tai neuloa, kun ostimme aika nopealla aikataululla hieman isomman asunnon. Nyt pitäisi siivota ja rempata uutta ja vanhakin pitäisi myydä. Muuttomatka on onneksi vain muutaman metrin, kun siirrymme tuohon seuraavaan asuntoon. Suurin osa langoista on jo muuttanut sinne, jotta olisi vähän siistimmän näköistä kun näytöt alkaa pyöriä. Ja kerrankin on sellainen fiilis, ettei oikein tiedä mitä aloittaisi seuraavaksi. Kun ne langatkin on poissa...

2 kommenttia:

  1. Kaunis pipo! Ja onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tämä viikonloppu onkin mennyt siivotessa vanhaa ja uutta asuntoa. Nyt alkaa uusikin näyttää siltä, että sinnehän voisi jo muuttaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...