maanantai 26. syyskuuta 2011

Pyöreä matto


Räsymatto on ollut jonkin aikaa valmiina ja koekäytössä. Pinkkiä ja punaista kudetta on yhdistelty värikkäisiin kuteisiin, jotka löytyi Loviisasta, kirpparilta elokuussa. Onneksi otin mukaan myös tuon punaisen, tuo kivasti ryhtiä mattoon.


10 mm koukulla matto valmistui nopeasti. Halusin siitä reilun kokoisen, joten matto on halkaisijaltaan 128 cm. Virkkailin ilman valmista ohjetta, joten jouduin muutaman kerroksen purkamaan, kun lähti kupruilemaan liikaa.


Matto löytyy nyt nuorimmaisen huoneesta. En ole vielä päätellyt, kun seuraan, miten tuo reuna elää. Asettuuko nätisti vai onko edelleen liian kuprulla.

Ja sitten tähän tunnustukseen, jonka Aava lähetti jokunen aika sitten.Pitäisi vastata viiteen kysymykseen ja vielä jakaa tunnustusta eteenpäin.

1. Lempiruoka: olisikohan lihapullat sellainen kestosuosikki:) Ruokaa en tee, mutta tykkään kyllä hyvästä ruoasta.

2. Lempimakeiseni: Haribot ja tummasuklaa

3. Lempiluettavani: tällä hetkellä en kerkeä kirjoja lukemaan, kun ylimääräinen aika menee käsitöihin. Käsityökirjat siis, niitä on muutama selailtu.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Sohvalla ja ilman lapsia. Välillä vaan tarvitsisi aikaa, jolloin käsitöihin voi keskittyä kunnolla. Silloin voi aloittaa uutta kivaa tai tavata englanninkielistä ohjetta rauhassa.

5. Lempielokuva: toimintaelokuvat. Varsinkin kaikki James Bondit olen nähnyt useampaan kertaan.

Valinnanvaikeus iski, kun yritin miettiä, kenelle tätä lähettäisin eteenpäin. Yleensä olen aika vähän päivittäin netissä, mutta välillä teen blogimaratoneja. Silloin löytyy toinen toistaan ihanempia blogeja, joille kaikille tunnustus kuuluisi.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...