perjantai 6. toukokuuta 2011

Palasia

 

Melody Griffithsin kirja Virkkaa värikästä -kirja innosti virkkaamaan muutaman kesäisen kukkapalan. Tuntuu, ettei tällä hetkellä riitä motivaatio tehdä niitä tarpeeksi peittoon asti, mutta jos johonkin muuhun sitten. Vaikka tyynynpäälliseen...


Tulisihan siitä peitosta aika ihana, mutta kuka päättelee langanpäät mun puolesta?

4 kommenttia:

 1. Virkatessa voi päätellä langanpäät aina väriä vaihtaessa sinne uuden kerroksen alle. Ja kun päättelee myös viimeisen kerroksen langanpäät heti kun pala valmistuu ei lopuksi tarvitse päätellä kuin yhdistämisessä tulevia langanpäitä.

  VastaaPoista
 2. Toimiiko tuo myös pylväiden kanssa? Tai tässä tapauksessa, kun pylväitä pitää tehdä harvakseltaan esim. joka toiseen silmukkaan. Kiinteiden silmukoiden kanssa olen tuota tekniikkaa käyttänytkin, mutta jotenkin olen sitten arastellut näiden pylväiden kanssa kun tuntuu että ne langat vilkkuu sieltä välistä. Pitää ehkä kuitenkin vielä kokeilla - kyllähän se helpottaisi ja paljon tuota päättelyä!

  VastaaPoista
 3. Hei kaima! Saitko tästä mallista jotain aikaiseksi? Mä olen tekemässä nyt peittoa tällä mallilla. Mutta Miami lanka on loppunut kesken, siis tuo pääväri valkoinen.... Mälsää. Mutta peitto ja palat ovat kerrassaan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Sain aikaiseksi tyynynpäällisen:

   http://koukutettu.blogspot.fi/2011/06/kukkatyyny.html

   Ei riittänyt into peittoon, mutta tuosta tuli tosi ihana!!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...