tiistai 17. toukokuuta 2011

Mekko

Nurmeksessa sain valmiiksi myös ihanan kesämekon tytölle ja sitä tehdessä sai opetella pari uutta juttua.


Ensimmäistä kertaa loin silmukat neuloen. Samalla tein myös nirkkoreunan, eli samalla kun loin silmukoita päättelin pari silmukkaa ja jatkoin taas silmukoiden luontia.


Pitsineuletta neuloin pitkästä aikaa. Opin pari uutta silmukkaa ja niksiä ihan vaan Neulontakerhoa katsellessa :)


Etu- ja takakappaleessa on molemmissa pari pitsineulepalasta ja pari sileästä neuleesta. Kerrankin olen tosi tyytyväinen värivalintoihini! Toisen kappaleen neuloin jo nopeammin, ensimmäinen vaati sen verran keskittymistä, että jouduin syventymään siihen aina illan pimeinä tunteina kun talossa oli ihan hiljaista.


Pikaisesti sain pari kuvaa mekosta tytön päällä. Just sopiva, vaikka vähän jännäsin onnistuuko kun ei ollut samaa lankaa kuin ohjeessa. Etsin vielä sopivaa "alushametta" mekon alle, tosin meneehän se leggareidenkin kanssa.


Ohje löytyy Interweave Knitsin kevät 2011 numerosta. Lankana Blend Bamboo vihreän ja turkoosin sävyissä. Tosi ihana ja kevyt lanka kesäneuleisiin. Ainut harmitus on neuleen viimeistely - ei vaan onnistu nätisti lankojen päätteleminen... Luulin jo oppineeni jotain, mutta mekon läpi näkyy kohdat, johon olen päätellyt langat. Ei siis pitä tuijotella sitä liian läheltä.

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...