lauantai 21. toukokuuta 2011

Sinistä

10 vuotta sitten kyllästyin totaalisesti siniseen. Meni pitkään, etten halunnut nähdä sitä missään. Turkoosi on ainut sinisen sävy mistä tykkään ja siniset farkut jalassa on ok, muuten en ole halunnut sinistä oikeastaan mihinkään.

Mutta olin päättänyt tehdä maton makkariin ja olin ostamassa ontelokuteita Nurmeksessa. Tarvitsin kuteita 3,8 kg ja sillä hetkellä ainoat värit, jota tarvittava määrä oli saatavilla, oli farkunsininen tai sinapinkeltainen. Ja kun olin päättänyt, että ostan nyt ne kuteet, niin oli vain tehtävä valinta ja elettävä sen mukaan.

 

Mukaan lähti farkunsinistä Eko-ontelokudetta vähän yli 4 kg. (Tässä kuvassa sävy on lähimpänä oikeaa)


Matto on Kangasaitan Aura-matto, joka löytyy myös 101 ideaa lehdestä (1/2011). Ja jostain syystä viidestä vyyhdistä jäi jäljelle vielä kaksi ja risat. Eli sitä meni suositellun 3,8 kg:n sijaan ehkä 3 kg. Maton virkkasi nopeasti, mutta maton kuvio on aika mitäänsanomaton. Kyllä se aikaisempi Juhannusruusu-matto on kauniimpi. Innostuin kuitenkin tästä, kun läpimitta on reilu 120 cm ja halusin isomman maton. Nyt se vielä kupruilee, mutta asettuu aika pian muotoonsa ilman mitään höyryttämisiä.


Kyllä on nyt isänmaalliset värit makkarissa. Siniseen totutellaan edelleen, mutta sitä on ehkä tulossa vielä jossain muodossa lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...