maanantai 28. kesäkuuta 2010

Ihanat paperinarut

Kesälomalla kävin Pohjois-Karjalan käsityökeskuksissa (Nurmes, Lieksa, Joensuu). Mukaan tarttui aivan ihanan värisiä paperinaruja. Valkoisesta narusta tulee lamppu olohuoneeseen. Vihreästä tein pienen korin, samanlainen on suunnitteilla myös monivärisenä. Niistä kuvat myöhemmin. House Doctorin turkoosi peltilaatikko oli pakko saada. Nyt sille on myös käyttöä kun paperinaruvarasto kasvoi :) Jostain syystä hamstraan peltilaatikoita ja väkerrän itse vielä lisää säilytyskoreja. Miten paljon niitä mahtuukaan pieneen kolmioon??
Muutama kuukausi sitten Kotivinkistä löytyi rahin päällisen ohje Ikean rahiin. Ihastuin siihen täysin, rahin osto kun oli suunnitteilla muutenkin. Ikean kautta Prisman lankahyllylle ja nopeasti neulomaan. Lanka on 7 veljestä, olisikohan pitänyt olla hieman napakampi kun tuntuu että pikkaisen valuu saumat sivuille. Sama malli taitaa olla tulevassa Novitan syksy 2010 lehdessä.

Tässä vielä jämälangasta tehty meikkipussi. Virkkaaminen on kyllä näppärää ja tällaisten pikkutöiden tekeminen ilman ohjetta onnistuu helposti aloittelijaltakin.

2 kommenttia:

  1. Toi rahi on superhieno! Saanko käyttää ideaa? Tosin hieman erimalliseen rahiin?

    VastaaPoista
  2. Siitä vaan neulomaan! Tämän ohje on alunperin Novitan, joka löytyi sekä Kotivinkistä että jostain Novitan lehdestä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...