sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Evora-tyyny


Tällä viikolla valmistui yksi isohko virkkausprojekti, jota ei varmaankaan vielä ikuisuusprojektiksi voi kutsua, sillä se valmistui reilussa puolessa vuodessa. Meillä on olkkarissa 60 x 60 cm lattiatyyny, jossa kissat nukkuvat vuorotellen päikkäreitään. Aikaisempi tyynyliina oli jo nuhjuisessa kunnossa, joten maaliskuussa ajattelin virkata siihen nopsaan uuden päällisen.


Laskeskelin tarvittavat silmukat aikaisempien tyynyprojektien perusteella. Virkkauskäsialani kuitenkin näköjään vaihtelee miten sattuu, joten tyynystä tuli loppujen lopuksi vain 50 x 50 cm. Hieman harmitti, ja siinäpä syy, miksi virkkaus jäi muutamaksi kuukaudeksi keskeneräisten koriin. Lopulta päätin hyväksyä tosiasiat, ja virkkasin tyynyn valmiiksi sekä kävin ostamassa siihen sopivankokoisen sisustyynyn. 


Virkkauskuvio löytyy Virkkurin kalenterista 2018 sekä Molla Millsin Virkkurin Kuosikirjasta nimellä Evora. Lankana tässä on Suomen Langan 12-säikeistä Liina-kalalankaa, ja koukku 1,75 mm. Kalalanka on yksi ikisuosikeistani näihin tyynyihin, sekä laukkuihin että pussukoihinkin. Vaikka tyynystä tuli pienempi kuin oli tarkoitus, niin onhan se ihana. Kissojakaan ei pienempi koko näytä haittaavan. 

(Virkattu kissa on tehty aiemmin. Virkkasin näitä jossain vaiheessa useamman, ja yhdestä kissasta löytyy juttua täällä)

6 kommenttia:

 1. Kyllä on kissoilla tyylikäs tyyny! Toivottavasti osaavat arvostaa sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti osaavat :) Ehkä tämä vielä hakee paikkaansa, mutta eipähän ainakaan reikiinny niin helposti, mitä edeltäjänsä.

   Poista
 2. Komea tyyny! Mie en ole raaskinut kääntää kalenteria syyskuun jälkeen ollenkaan, kun tykkään niin tästä kuosista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kuosi on kyllä ehdottamasti yksi ihanimmista siinä kalenterissa. Houkuttelisi kokeilla sitä paksummastakin langasta, tai jopa matonkuteesta, kuten siinä uusimmassa Virkkurin kirjassa.

   Poista
 3. Ihana tyyny, hurjan kaunis kuvio!

  VastaaPoista
 4. I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.  Jaipur Sightseeing Taxi  Regards

  Sameer  Taxi Services in Jaipur

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...