torstai 15. syyskuuta 2016

Koukutettua

Parvekkeesta se kaikki lähti. Nautin tästä elämäntilanteesta, jossa intoa ja voimia riittää vuosien tauon jälkeen kodin sisustamiseenkin. Vanhoja huonekaluja on myyty ja uusia, tähän asuntoon sopivampia, ostettu tilalle. Tytöt järjestelevät tavaroitaan, ja haluavat enemmän nuoren neitokaisen, kuin lapsen huoneen. Kaikkea en kuitenkaan suostu ostamaan valmiina, joten kärsivällisyyttä vaaditaan kaikilta. 


Nuorimmainen haluaa eroon kaikesta pinkistä. Ensimmäinen askel on uusi matto, joka on virkattu Molla Millsin pitsimaton ohjeella. Seuraavaksi esittelen neidille ideani verhoja varten. Katsotaan, millaiseen lopputulokseen päädymme.


Vanhemman tytön matto on vielä kesken, mutta jotain valmistakin on. Tytöt saavat jääkiekkopeleistä tsempparipalkintona vastustajajoukkueen viirejä. Jääkiekko on tärkeä ja rakas harrastus, joten virittelin viirit seinälle virkattujen viirien sekaan. 

Ja kiitos vielä teille ihanille edellisen postauksen kommenteista! 

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa - ja näyttää - ihanalta. :)

  VastaaPoista
 2. Nauti tuosta tilanteesta ja energiasta ja ota kaikki ilo irti siitä. Hiljaa tehden tuleekin usein parempi lopputulos kuin kertarytinällä. Tuo viirinauha on mahtava idea!

  VastaaPoista
 3. Kaunis matto ja ihana tuo edellisen postauksen valaisinkin! Se on kivaa, kun tuollainen sisustusfiilis iskee. Nautihan siitä! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis matto! Ja hieno viirinauha!

  VastaaPoista
 5. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enni! Pitääpä käydä katsomassa, mistä on kyse:)

   Poista
 6. Kiitos ihanat:) Viihtyvyys kotona on lisääntynyt jo näiden muutamien pikkujuttujen takia, ja projekti vaan jatkuu. Ei mitään isompaa, mutta pienilläkin asioilla voi olla iso merkitys.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...