sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Petite Polished


Alicia Plummerin Petite Polished on niin simppeli perusneule kuin olla voi. Yksinkertainen, mutta minusta tällaisenaan niin kaunis.


Tämä on jo tytön toinen Petite Polished. Ensimmäinen äitini neuloma vilahti lapaskuvissa aiemmin, ja se on ollut kovassa käytössä siitä asti. Kaula-aukko on tässäkin paidassa viimeistelemätön, sillä siitä olisi tullut liian kapea. 


Tytöt ihastuivat Snurresta ostamaani Lamana Comoon, josta molemmat paidat on neulottu 5 mm puikoilla. Paita on pehmeä ja kevyt, eikä kutita. Kolmas samanlainen on jo tulossa - tällä kertaa nuorimmaiselle ja vaaleansinisenä. 

9 kommenttia:

 1. Kaunis neulepaita ja kivannäköinen ja -värinen. Tykkään tuosta viimeistelemättömästä kaula-aukosta, sopii kivasti tähän malliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttö tykkää myös ja sehän se on tärkeintä:)

   Poista
 2. Oi että, se on ihana! Ja kiva kuulla tuomiosi Comosta, koska mulla odottaa sitä kaapissa noin villatakillinen (tai jos noin isoilla puikoilla voi paukuttaa, ehkä kaksikin villatakillista.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin täysin, miten pehmeä paita näistä langoista tuli. Eikä tunnu painavan mitään. Ensimmäinen paita on ollut tosiaan kovassa käytössä ja vähän on hihat nukkaantuneet. Pitää poistaa jossain vaiheessa ja toivoa, että nukkaantuminen vähenee.

   Poista
 3. Ihana! Ja ihan täydellinen yhdistelmä tuon hameen kanssa!

  VastaaPoista
 4. Hyvä perusneule on korvaamaton. :) Kaunis sinisen sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä farkunsininen ei ehkä olisi ollut neidin oma valinta, mutta tykkää kyllä. Alunperin varasin ne omaan bolerohärpäkkeeseeni, joka meni purkuun:)

   Poista
 5. Onpa todella kaunis neulepaita ja kivan värinenkin vielä. Simppeli malli on joskus se paras!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...