torstai 12. helmikuuta 2015

In a Word


Kuun vaihteessa testineuloin Veera Välimäelle In a Word -huivia. Ainaoikeaa, raitoja, lyhennettyjä kerroksia ja varsin mielenkiintoinen malli, joten neule eteni vauhdikkaasti. Huivi koostuu yhdeksästä kolmiosta, jotka muotoillaan lyhennetyillä kerroksilla. Yhden kolmion neuloo hujauksessa, joten huivi etenee kuin huomaamatta. Etenkin kun neuloin pienemmän koon.


Langaksi kaivelin lankakorista Holst Garnin Coastia, jossa on melkein puolet puuvillaa. Huivista tulikin ihanan kevyt ja ilmava. Kaulaan kietaistuna menee kevättakin alle mitä parhaiten. Tykkään!

Veeran neulomaa huivia voi kurkata täältä ja Ravelry-linkin lisään heti, kun ohje on lisätty sinne.

edit: linkki lisätty

20 kommenttia:

 1. Oi, upea huivi!
  Ja kauniit värit!

  VastaaPoista
 2. Aivan täydellinen keväthuivi!

  VastaaPoista
 3. Oih <3 . Tämä täytynee kyllä ehdottomasti saada joskus itsekin puikoille. Aivan ihana ja hyvät värit olet valinnut :)

  VastaaPoista
 4. Jännittävä malli! Sinun versiossasi on ihanan keväiset värit. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille! Ehdottomasti neulomisen arvoinen, tykkään kovasti:)

  VastaaPoista
 6. Onpa taas ihan Veeran näköinen huivi. :)
  Hienot värit olet valinnut, kaunis huivi!

  VastaaPoista
 7. Raikkaat värit ja hauska malli. Pidän myös kuvistasi. On kerrassaan loistavaa, että julkaiset kuvan, josta näkee, miten huivi asettuu käytössä. Oletan, että huivi on käyttövaate, ei pelkkä neuletyö :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin käyttövaate! Yleensä nämä tulee tiukasti kaulaa vasten takin alle. Eipä niitä muut sieltä näe, mutta en voisi kuvitellakaan liikkuvani ilman huivia muuten kuin kesällä:) Sen verran olen jo oppinut, mitkä huivit parhaiten pyörähtää kaulan ympärille. Muut jää neulomatta vaikka kauniita olisivatkin.

   Poista
 8. Samaa mieltä kuten edellisetkin, upea ja hauska huivi! Mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Perjantai 13 melkein ohi ja talviloma edessä:) Josko tässä vielä pakkaisi muutaman neuleen mukaan ja sitten hengähdän hetkisen.

  VastaaPoista
 10. Onpas kiva ja kaunis malli - ja kaunis huivi!

  VastaaPoista
 11. Kaunis! miten sä saatkin VVn malleista noin kauniita?( nimim. neuloin juuri ekan colour affectionin ja ihan susi tuli. en tajua mitä teen väärin...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kökkö jos ei tullut mieleinen:( Nämä langat oli itseasiassa vähän niin kuin varattu Colour affectioniin. Kolmas väri oli vielä hakusessa, joten nappasin ne tähän. Väreistä se taitaa aina olla kiinni, miltä se lopputulos omaan silmään vaikuttaa.

   Poista
 12. Kesäisen raikkaat värit oot valinnut! Kyllä Veeran mallit tunnistaa, taas upea luomus :)

  VastaaPoista
 13. Nätti huivi! Ihanat värit ja malli!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...