maanantai 2. helmikuuta 2015

Yrttiketju


Tampereen messuilla Lankavan kojulta mukaan tarttui Esteri-ontelokudetta ja ohje Molla Millsin suunnittelemaan yrttiketjuun (ohje löytyy myös täältä). Suunnitelmissa oli saada keittiöön jotain raikasta ja vihreää. 


Yhden pikkukorin virkkaa hetkessä ja ohjeesta poiketen virkkasin tähän kuuden korin sijaan neljä. Tein nämä jo joulukuussa, mutta vasta nyt sain aikaiseksi testata, miten korit toimivat käytännössä. Olisi näköjään pitänyt jättää lyhyemmäksi nuo lenksut, jotka sitovat korit nauhaan. Kori meinaa keikata vähän liikaa vinoon, mutta hyvinhän nuo vihreät kyydissä silti pysyy.


Näiden kuvien jälkeen korit siirtyivät kuitenkin väliaikaisesti kylppäriin pikkusälän säilytykseen. Toimii hyvin siinäkin tehtävässä! Keittiöstä ei löytynyt sopivaa paikkaa, mutta ehkäpä kesällä sitten parvekkeelle kukkasia varten.

10 kommenttia:

 1. Kiva koriketju ja ihana aurinkoinen väri! Tällaiselle monitoimikorille olisi käyttöä - ja tarvettakin - täälläkin, kiitos ohjelinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Esteriähän jäi vielä sen verran, että pitää koukutella lisää koreja. Minisankoa suunnittelin:)

   Poista
 2. Varmasti käyttökelpoinen kaikissa tavarapisteissä! :) Ihanan aurinkoinen yhdistelmä salaattien ja yrttien kanssa... Kaipaan jo kevättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaraa riittää lapsiperheessä vaikka kuinka moneen koriin:) Mutta hei, aamuisin ei ole enää niin pimeää kuin joku aika sitten, kyllä se kevät sieltä tulee...

   Poista
 3. Mahti idea, kiitokset ohjeesta! Ihanan pirteä toteutus :)

  VastaaPoista
 4. Varsin somat ja pirteät! Toimii varmasti myös kylppärissä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii todellakin:) Pyykinpesukone kerää päällensä vaikka millaista purnukkaa. Nyt osa on ainakin siirretty näihin koreihin:)

   Poista
 5. ompa hauska idea! ja keltainen näyttää tällä hetkellä niin piristävältä ja aurinkoiselta. Hyväntuulen virkkuu!

  VastaaPoista
 6. Minäkin tein neljällä korilla mutta täytyy sanoa ettei oikein toimi, kun tahtoo kipata. Pitäs ehkä tehdä se reikä keskemmälle koria niin pysyis ojennuksessa paremmin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...