maanantai 12. toukokuuta 2014

Optista virkkausta


Ensimmäisenä uusimmasta Virkkurista lähti koukulle Kuutio-pikkulaukku, ja aika hauskaa pintaa saa kolmella värillä aikaiseksi. Tosin olen niin tykästynyt kalalankaan laukkulankana, että pitää vielä miettiä, millainen laukku tästä oikein tulee. Catania on niin paljon pehmoisempaa ja tuntuu, että ottaa nokkiinsa jo pienestä purkamisesta.


En ole varma ymmärsinkö tuon optisen virkkaamisen idean oikein, mutta ainakin näin ohuemmalla langalla jälki on siistiä. Hitaasti edistyy, tosin syynä on ainakin osaksi lähes koko perheen kiertänyt vatsatauti. 

Edellisestä johtuen on vähän aikataulut sekaisin ja kevätjuhlatkin lähestyy. Saa vinkata, jos on mielessä jotain nopeaa & kivaa itsetehtyä lahjaa tarhantädeille ja opettajille!

13 kommenttia:

 1. onpa jännä, hieno!!
  Minä aion laittaa eskariopettajille virkatut tiskiluutut ja suklaata! En nyt keksiny muuta pientä, nopeaa ja käytännöllistä..;)

  VastaaPoista
 2. Mahtavan näköisiä kuutioita!
  Virkkasin juuri eräälle opelle tawashin ja ajattelin ostaa kaveriksi vielä jonkun kauniin käsintehdyn saippuan.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivalta näyttää! Hirveästi tekisi mieli itsellekin saada virkattu kesäkassi, mutta kun en osaa virkata ketjusilmukoita kummempaa.

  VastaaPoista
 4. Kivannäköistä pintaa!! Olen virkannut pellavalangoista palasaippuoille pussukoita eri tyyleillä....

  VastaaPoista
 5. Kaunista pintaa :) Itse olen tehnyt tuota samaa mallia ainostaan tilkkutyönä...pitääpä jossain vaiheessa testata virkkausta.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista ja lahjaideoista! Aika samoilla linjoilla olen ollut ajatuksissani, mutta mitäänhän en ole vielä saanut aikaiseksi. Jos vielä kerkeän niin taidan virkata ensimmäisiin kevätjuhliin tiskirättejä:)

  VastaaPoista
 7. Kivat värit tässä laukussa! Miulla on nimittäin sama ohje ja työn alla kirjasta, mutta erehdyin ottamaan liian vaaleat sävyt ja kontrastia ei oikein tule riittävästi. Hitaasti mutta varmasti laukku täälläkin etenee, uuteen tekniikkaan ja kolmella langalla virkkaamiseen on ollut totuttelua. Mukavaa toukokuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Langat on kyllä vähän väliä sotkussa, ja unohdan aina kiristellä lankoja, joten löysiä lenkkejä kurkistelee sieltä täältä, mutta kelpaa mulle:) Ei tätä otsa kurtussa väännetä.

   Pitkään mietin värejä ja päädyin lopulta tuohon terrakottaan mustan ja harmaan kaverina. Toiseen projektiin ostin neutraalimmat värit, saas nähdä mitä tykkään sitten kun pääsen siinä alkuun:)

   Poista
 8. Tosi hienon näköinen pinta! Ja hyvät värit. Täytyy kokeilla itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tuosta kolmiulotteisesta pinnasta. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tekniikka ja kirjasta löytyy useampikin valmis malli, joita voi soveltaa eri projekteihin:)

   Poista
 9. Hienon näköistä ja todella siistiä jälkeä. Mahtavia kuutioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vaan pitää tsempata loppuun asti, että pääsen joskus esittelemään valmista tuotosta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...