keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Lahjarättejä


Tänä keväänä tarhantädit saivat lahjaksi tiskirättejä ja tummaa suklaata. Vinkin sain yhdeltä teistä lukijoista, joten kiitos siitä! Tiskirättiä olin mietiskellyt itsekin, mutta välillä sitä epäilee itseään. Varsinkin nyt, kun edessä on jäähyväiset, joten pitäisikö lahjan olla jotenkin erityisen hieno? Kaksi tädeistä on ollut neitokaisen mukana tarhaelämässä kokonaiset neljä vuotta, ja syksyllä alkaa eskari uusien opettajien kanssa.


Tämä kevätlahja sopi kuitenkin oikein hyvin tiukkaan aikatauluun ja niukkaan budjettiin. Eikä ainakaan pahasti mennyt metsään, sillä ei löydy tiskirättiä tai suklaata viiden inhotuimman lahjan joukosta (linkki Hesarin artikkeliin).

11 kommenttia:

 1. Minä täällä saman pohdinnan edessä. Mietin myös tiskirättejä, mutta taitaa tulla aikataulu vastaan. Tosin meillä ei vietetä läksiäisiä, joten joku pikku syötäväkin vois olla ihan jees lahja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syötävät on kivoja myös:) Tiskirätin virkkaa kyllä illassa, mutta jos pitää tehdä useampi niin kestää.

   Tänään sain muuten kiitokset ja oli kuulemma tykätty lahja :)

   Poista
 2. Tiskirätit ovat toimiva lahja, luotetaan siihen. :) Ja suklaan parina suorastaan luksusta!

  (Listasta: En kyllä ihan ymmärrä, miten joku voi niin inhota tuikkuja/kynttilöitä tai saippuaa... ;)) Eikö niillekin aina löydy käyttöä... Toki jos niitä tulee ovista ja ikkunoista kymmenien vuosien ajan, niin sitten, mutta noin niin kuin periaatteellisena linjauksena... :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihmettelin noita tuikkuja! Nehän polttaa illassa eikä jää enää sen jälkeen nurkkiin pyörimään. Mutta ehkä siinä mukana tulee sitten erilaisia tuikkukupposia, joille ei käyttöä löydy. En siis ota tätä ihan vakavissaan, ja joku joulu saattaa paketista tuikkuja löytyä:)

   Poista
 3. Keksit lopulta kivan lahjan! Paketit näyttävät kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketointiapulainen ei ollut alussa kovin innoissaan, mutta taisikin olla ihan kivaa hommaa:)

   Poista
 4. Tulipa niistä hienot! Itsekin aloin epäillä että onko se tiskirätti nyt hyvä lahja mutta eiköhän! (kun se on sentään itse tehty, eikä tosiaan ollut tuossa listassa... :D)
  Mitä lankaa käytit?
  somat nuo "paketitkin" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielelläni levitän virkattujen tiskirättien ilosanomaa muillekin lahjan muodossa:) Vuosia olen käyttänyt, eikä parempaa voisi olla. Näissäkin lankana jo hyväksi todettu Blend Bamboo, unohtui tosiaan mainita tekstissä.

   Poista
 5. hih, onpas hauskaa

  Minulla oli sama idea, eli tehdä eskaritädille ja opettajalle neulotut bambu/puuvilla kukkatiskirätiti(ameriikan mallisia) ja vielä pienen itse kasvatettu auringonkukan.

  VastaaPoista
 6. Neulotut ja virkatut tiskirätit on kyllä niin ylellisiä käytössä, että lahjana se on ihan erinoimainen :) Niin suloiset nuo "vyötteetkin" <3

  VastaaPoista
 7. Nämähän on just hienoja lahjoja, itsetehtyjä, kauniita ja idea on kiva! Ja nuo vyötteet ovat piste iin päälle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...