tiistai 24. syyskuuta 2013

Persikkaista ja muita pikkuprojekteja


Pitkästä aikaa olen innostunut järkkäilemään kotona paikkoja. Lähinnä koululaisen huoneessa, mutta toivon, että into jatkuu ja etenen muihinkin huoneisiin. On maalattu seinää, rakennettu uusi koulupöytä, vaihdettu järjestystä ja virkkuukoukku on heilunut vauhdikkaasti. Kaapin reunaan virkkailen pallonarua. Pallura päivässä olisi hyvä vauhti, ettei mene ihan jouluun asti.


Maton vaihtaminenkaan ei ole niin yksinkertaista, kun ensin pitää tehdä se matto. Pari pitsimaton miniversiota on jo valmiina ja mietiskelen kovasti, mihin muotoon niitä yhdistelen. Kokeilen neppareita yhdistämiseen, jotta peseminen olisi helpompaa.


Tässä se koulupöytä.  Mäntylevystä taso, puusta sahattu sopivan mittaiset jalat ja sitten maalia pintaan. Kaikelle pikkutilpehöörille Ikean lokerikko.


Seuraavaksi kunnostusvuorossa tuo kirpparilta ostettu tuoli. Odottelen vain ideaa, millaisen päällisen siihen tekisin. Onneksi ei ole mikään kiire ja tuoli toimii tuollaisenaan siihen asti.


Ja jotta nuoremmallekin jotain, niin olen maalannut ja päällystänyt lokerikkoa, jonka löysin kirpparilta keväällä. Kummasti sitä yht´äkkiä saa montakin asiaa aikaiseksi, joita on suunnitellut jo kuukausia. Toivottavasti pysyy sama tsemppi päällä pitkään.

12 kommenttia:

 1. Kauniita ja käytännöllisiä tuunauksia!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se on kiva välillä saada näitä kotiprojektejakin eteenpäin:)

   Poista
 2. Oletpas tehnyt kaikenlaista kaunista. Tuosta pallonauhasta tulee varmasti ihana. Todella kauniit värit siinä. :) Meillä muuten puuttuu mattoja lattiasta, kun en ole vielä kerennyt tehdä niitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea väreihin lähti noista ihanista Snurren matonkuteista! Joskus hitaampi aikataulu on ihan hyvästä, suunnitelmat kerkeää muuttua suuntaan jos toiseenkin:)

   Poista
 3. Vekkuli idea kiinnittää matonpalat neppareilla toisiinsa. :) Lopputulos jo kiinnostaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputulos esitellään jossain vaiheessa:) Sitten katsotaan toimiiko se neppari-idea vai ei. Pakko sitä on ainakin kokeilla.

   Poista
 4. Kivoja juttuja olet saanut aikaiseksi! Niin se monesti on, että kun kerran pääsee vauhtiin, saa tehtyä vaikka mitä jo pitkään mielessä ollutta juttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulee kyllä hyvä mieli, kun saa tekemättömien töiden listaa lyhemmäksi. Ideoita kun olis vaikka kuinka, mutta kaikkea ei vaan kerkeä just nyt heti.

   Poista
 5. Syksy on parasta aikaa laittaa kotia <3

  VastaaPoista
 6. Mahtava idea tuo neppareilla yhdisteltävä matto! Sisustuskin muuttuu hetkessä, kun nips naps nepparit irti ja palat vaihtoon :) Tätä jään innolla odottamaan!

  VastaaPoista
 7. Ihana idea tuo pallonauha. Saakos kysyä mitä sinulla on noiden pallojen sisällä? Sain tästä seuraavan idean: meille tulee hauvavauva parin viikon sisällä. Tekisin sille muutaman puuhapallon :-) terkuin Riitta by http://www.nuppuhome.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on näissä sisällä vanua. Mietin kyllä styroksipallojakin, mutta lähdin niillä materiaaleilla liikkelle, mitä kotoa löytyy:) Idean pallonauhaan sain Kerällä-kirjasta, jota selailin kirjakaupassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...