perjantai 19. heinäkuuta 2013

Punainen Keinahdus


En tykkää lentämisestä sitten yhtään. Onneksi neulominen auttaa siihenkin vaivaan ja vie harhailevat ajatukset johonkin paljon mieluisampaan. Hieman itsekin yllätyin, kun ensimmäisenä kaivoin matkaneuleeksi lentokoneeseen sukkalangat ohjeineen. Neulekerhon Keinahdus-sukat neuloin pari kuukautta sitten ja sukat onnistuivat sen verran hyvin, että tiesin tekeväni samalla ohjeella vielä yksivärisetkin sukat.


Silloin tällöin ostan houkuttelevan näköisiä sukkalankoja ihan sukan neulonta mielessä, vaikka onneton sukkaneuloja olenkin. Tämä punainen Handun perussukkalanka tarttui mukaan Villavyyhdistä ja ai että tuli ihanat!


Johtuukohan näistä sukista, että tänään tarttui Snurresta mukaani oranssinpunaista huivilankaa? Suunnittelin kyllä langan ostolakkoa, mutta matka Tall Ship Racesta kotiin meni niin sopivasti Snurren kautta, että pari alelankavyyhtiä oli pakko napata mukaan.

14 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja upean värinen lanka! Ehkä sinä vain kuvittelet olevasi onneton sukkaneuloja? Lisää vaan sukkia puikoille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähinnä sitä minä harmittelenkin, että ne mun sukkalangat niin harvoin muotoutuvat sukiksi asti:) Olisi niin kivoja sukkamalleja, joista tähän asti olen vaan haaveillut!

   Poista
 2. Onpa tosi kauniit sukat! Ja alelankoja kannattaa aina ostaa, kun halvalla saa, vaikka olisi ostolakossa tai suunnittelisi sitä... :-) Tämä on ainakin mulla toiminut mainiosti - lankavarastot kasvaa kasvamistaan ostolakosta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli kyllä niin hyvä alehinta, ettei yhtään harmita että lipsuin. Tänä kesänä lankavarasto on kyllä huvennut niin hitaasti, että pitäis vähän saada vauhtia lisää tai ei langat mahdu enää minnekään:)

   Poista
 3. Voi, miten hienot sukat!!! Tuon kantapään tahtoisin oppia, mutta toistaiseksi on jäänyt vain haaveeksi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sukkakokemuksella on vaikea sanoa erilaisista kantapäistä yhtään mitään, mutta tämä ohje oli kyllä ihanan simppeli ja kaikki meni just niin kuin pitikin! Kantapäästä tuli kaunis ja sopii tähän malliin just eikä melkein:)

   Poista
 4. Kiva kesäinen väri. Kaunista jälkeä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans väristä! Saas nähdä meneekö huivissa sama väri miten hyvin. Yleensä kun käytän aika neutraaleita värejä, mutta nyt hairahduin alehinnan perässä:)

   Poista
 5. Kauniit sukat nähdessäni toivon aina, että kunpa minäkin jonain päivänä. Parin tekeminen on vaan aivan toivoton tehtävä..ei tule minusta sukankutojaa, ei.

  Mutta nää on hienot! Oikein kauniit yksivärisenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä mulla on ihan samanlaiset mietteet. Se toinen pari vaan tökkii niin sukissa kuin lapasissakin. Mutta jostain syystä tällä mallilla oon nyt tehnyt neljä sukkaa - ihmettelen itsekin!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäis kyllä neuloa, kun ei ne langat tuolla kaapissa jalkoja lämmitä:)

   Poista
 7. Ihana sukkapari! :) Olen joskus harkinnut, että itselle neulotuista sukista voisi tehdä ihan reilusti eripariset: sama lanka mutta 2 eri mallia. Säilyisi mielenkiinto tekemisessä ja tulisi testattua ympäristön havainnointikyky myös. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen miettinyt tuota samaa ihan vakavissani! Katotaans jos joku päivä neulonkin eriparisukat:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...