keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Glacier Sweep


Uusi lempihuivini, perusharmaa Stephen Westin suunnittelema Glacier Sweep. Huivi on osa Westknitsin ChoreoKALia ja ihastuin malliin heti, kun näin sen Ravelryssa. Alun perin ohje oli suunniteltu paksummalle langalle, mutta pian West lupasi päivitetyn version ohjeesta myös ohuemmalle langalle. Jäin odottamaan päivitystä, ja päätin käyttää tähän harmaat Dropsin Alpacat, jotka olin jo vuosi sitten ostanut yhteen toiseen projektiin. 


Itse neulomisprojekti ei ollut kummoinen. Hyvä tv-neulehan tämä kyllä oli. Oikeaa, nurjaa, lyhennettyjä kerroksia ja i-cordia. Alussa neule eteni sujuvasti ja sitä oli mukava neuloa, mutta mitä enemmän silmukoita puikoilla oli, sen työläämmälle koko projekti tuntui. 


Huivin alareuna pääteltiin neulomalla siihen i-cord. En ole aiemmin sellaista huiviin tehnytkään, ja tätä voisin käyttää hyväksi jossain muussakin neuleessa. Valitsin väriksi tumman pinkin, vaikka pitkään mietin myös sitä sinapinkeltaista. Vaihtelu virkistää :).


Huiviin meni viisi kerää harmaata Alpacaa ja alle puolikas kerä tummaa pinkkiä. Se on ihanan pehmeä ja lämmin ja käytän sitä jatkuvasti! Pidän sen yksinkertaisesta tyylistä ja tuo pinkki reuna piristää sitä kivasti. 

7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...