sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Rock IslandJared Floodin Rock Island on yksi huivisuosikeistani. Valokuva mallista huivi kaulassaan jäi samantien mieleeni, kun näin sen Ravelryssa ensimmäistä kertaa. Huivi on roikkunut suosikeissani, mutta vasta alkusyksystä mietin tosissani, olisiko minusta neulomaan tällaista huivia. Pidin huivin neulomista vaikeampana, kuin se oikeasti olikaan.


Huivi aloitettiin neulomalla ensin reunus, josta poimittiin sitten silmukat ja edettiin keskemmälle. Juuri tuon reunuksen neulominen oli koko jutun puuduttavin osuus ja eteni todella hitaasti. Sen jälkeen loppu valmistuikin nopeasti, mutta en millään innostunut pingottamisvaiheesta.


Lopulta ostin Villavyyhdistä pingotussetin (en nyt sentään ihan vain tätä projektia varten) ja pingotin huivin sen avulla. Tämä ensimmäinen oli vähän harjoituskappale ja olisin voinut pingottaa huivin voimakkaamminkin. Oli se kuitenkin nopeampaa ja hauskempaa kuin nuppineulojen kanssa touhuaminen.


Lankana on Debbie Blissin Rialto Lace ja puikot 4 mm. Lopputulos on ihana ja unelmankevyt. Huivi jää kuitenkin odottamaan kevättä, sillä nyt tarvitaan jo paksumpaa kaulan ympärille. 

8 kommenttia:

 1. Huivissa on jotenkin ihanasti sellainen vanhan ajan nostalginen fiilis. Kaunis!

  VastaaPoista
 2. Aina yhtä jännittävää, miten erilaiselta neuleet näyttävät lankavalinnasta riippuen. Kaunis!

  VastaaPoista
 3. Piti vielä palata ihastelemaan huiviasi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille! Ihanaa kun jaksatte kommentoida:)

  VastaaPoista
 5. Nyt on kyllä niin kaunis, että vetää sanattomaksi.

  VastaaPoista
 6. Kyllä kevyt ja ilmavakin huivi lämmittää kaulalla ihanasti :) Kaunis sävy.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...