maanantai 6. elokuuta 2012

Kesäkassi


Loppukesään jäi, mutta tärkeintä, että valmistui! Kesäkassi oli suunnitteilla pitkään, mutta innostuin virkkaamaan sitä vasta, kun ostin Turusta Käsityö-Elisestä paksuhkoa nylon-lankaa (Hilos La Espiga Nylon, no 18). 3,5 koukulla nylonin virkkaaminen oli haasteellista ja kädet joutuivat koville, mutta lopputulos palkitsee. Kassi pitää hyvin muotonsa, eikä vääntyile miten sattuu sisällön mukaan.


Kukkaronkehykset ompelin käsin ja lisäsin kehyksiin vielä hopeaketjun, jonka saa tarvittaessa kukkaron sisään. Kassi on muokattu reippaasti tästä ohjeesta. Taisin ottaa siitä pelkästään mallin simpukoiden virkkaukseen.
Kassiin mahtuu hyvin kännykkä, rahat ja avaimet ja se on testattu erittäin toimivaksi viime viikolla kauniilla Santorinin saarella.


Tämä pattijalkainen, kovia kokenut laiheliini adoptoi meidät heti ensimmäisenä päivänä. Kylläpä omat kissat näyttivät isokokoisilta, kun kotiin palasimme.

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis laukku!!
  Tuo nylon-lanka on ihan uusi juttu minulle. Mutta varmasti pitää muotonsa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kesäkassi! Samaa sinistä kuin Santorinin maisemissa. Hopeiset somisteet tekevät laukusta tosi tyylikkään.

  VastaaPoista
 3. Kauniin raikas ja kesäinen :) Upeita ovat Kreikan maisematkin...

  VastaaPoista
 4. Ihana pussukka, sopii hyvin Santorinin merellisiin maisemiin. Voi kissareppanaa, kovin on laihanpuoleinen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos:)

  Uusi tuttavuus tämä lanka oli minullekin, kaupan myyjä sitä suositteli. Oli saatavilla kolmea eri vahvuutta ja tämä on niistä se keskimmäinen. Sopii hyvin just kasseihin ja koreihin. Värivalikoima on myös ihan kiitettävä.

  VastaaPoista
 6. Hih, ihanhan se on taivaan sininen tuo väri, joten hyvin sopii maisemiin. :)

  VastaaPoista
 7. Olen etsinyt Hilo Omega Nylon lankaa, tai vastaavaa 100 % nylon lankaa.
  KäsityöElisa Turussa myy, mutta nipsulaukihin pitäisi saada sitä ohkasinta lankaa no. 6 ja se on loppu, tulee joskus syksyllä.
  Olisko tietoo mistä sitä vois Suomessa ostaa?

  VastaaPoista
 8. Voi, nyt en kyllä yhtään tiedä. En ole nähnyt tätä lankaa missään muussa lankakaupassa kuin siellä Turussa. Ostaisin itsekin lisää kun vaan vastaan tulisi:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...