perjantai 10. elokuuta 2012

Tyttöjen kesähameet


Ihastuin Ravelryssa tähän Elena Nodelin Tropical Fish Skirt -hameeseen. Hyvä perusohje hameelle, jonka voi muokata halutun mittaiseksi/kokoiseksi helposti ja valita vielä mieleisen mallin neljästä eri helmavaihtoehdosta. Vaihtoehdoista huolimatta tein molemmille tytöille samanlaiset, tykkäsin niin tuosta mallista.

Vanhemmalle oli tarkoitus tehdä vähän pidempi, mutta jonkinlainen mittavirhe kun tuli useita senttejä aiottua lyhyempi:). Hyvä on näinkin, mutta ei välttämättä enää ensi kesänä. Tämän sinisen hameen tein ensimmäisenä, ja siihen tein ohjeessa ehdotetut lyhennetyt kerrokset, jotta hame istuu paremmin. Mietin kuitenkin, että ei tyttö niitä huomaa hametta pukiessaan vaan hame on päällä miten sattuu. Jätin ne siis toisesta pois, vaikkakin sen vuoksi hameenhelma nousee takaa ylemmäksi.

Tylsin vaihe oli silmukoiden päätteleminen, sillä samalla tehtiin alareunaan nirkot. Tuntui, että päättely kesti ikuisuuden. Sinisestä hameesta tuli heti vanhemman tytön suosikki. Nuorempi ei innostunut yhtään tuosta vihreästä, toivotaan että saan suostuteltua sen vielä päälle. Lankana hyväksi koettu Hjertegarn Blend Bamboo ja puikot 3,5 mm.

1 kommentti:

  1. Somat hameet! Tuo vihreän ja pinkin yhdistelmähän on ihan huippu!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...