keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Dominoneule-lapaset


Viikko sitten olin Snurressa dominoneulekurssilla. Siellä opeteltiin porukassa dominoneuleen perusteet ja ensimmäinen lapanen pääsi hyvään alkuun. Ensimmäiset palat vaativat sen verran keskittymistä, etten uskonut saavani näitä ihan heti valmiiksi. Mutta sitkeästi neulomalla näidenkin tekemiseen löytyi lopulta se oikea rytmi.


Lapaset aloitetaan kärjestä neulomalla ensimmäinen neliö. Seuraaviin paloihin poimitaan silmukat edellisen / edellisten palojen reunasta ja lopuksi neulotaan peukalo. Värien kanssa voi leikitellä usealla eri tavalla tai sitten neliön voi tehdä yksivärisenäkin. Minä päädyin raitoihin ja tykkään hurjasti lopputuloksesta. Aika loistava tapa tuhota vaikka jämälankoja ja jos kärsivällisyyttä riittäisi, dominopalasista tulisi kiva peitto. Nämä lapaset on neulottu kahdesta kerästä Semillaa, jotka kuuluivat kurssin hintaan.

13 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat lapaset! En ole tullut ajatelleeksikaan, että dominotekniikalla voisi tehdä muutakin kuin peittoja ja patalappuja :) Mullakin tuo dominoneule on roikkunut todo-listalla, mutta jotenkin se on aina vain jäänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika näppärästi näistä lapaset muotoutui ja eiköhän tällä tekniikalla sukatkin onnistu:) Tytölle oli tarkoitus ensin tehdä, mutta en jaksanut lähteä ensimmäisen version kanssa kokoa säätämään. Tiedä vaikka tekisi toisen parin:)

   Poista
 2. no on kyllä tosi makeet. Mistä sie näitä snurren kursseja oikein saat tietoosi? juuri eilen kävin snurressa vähän hiplaamassa lankoja (okei, saatoin ostaa pari vyyhtiä BC Garnin ihanaa silkkisekoitetta... ja pari vyyhtiä jotain muutakin:) olis kiva joskus itekin päästä jollekin kurssille, kun tuntuu että nykyisin sitä vain opettaa muita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä päätin, että lähden heti kursille kun sopiva tulee vastaan:) Seurailin sitten Snurren facebook-päivityksiä ja nettisivuja sillä silmällä. Taitaapa siellä olla nytkin muutama kurssi myynnissä. Itse odottelen, josko tulisi kirjoneulekurssia:)

   Poista
 3. Kuulostaa hauskalta kurssilta! Uusia asioita on aina mukavampi opetella porukassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on todellakin! Ilta meni tosi kivasti ja sai kyllä keskittyä kässäilyyn useamman tunnin ihan rauhassa:)

   Poista
 4. Kivat lapaset! Nyt pitää kyllä lisätä toi dominohomma omalle todo-listalle.

  VastaaPoista
 5. Hienot lapaset! Tuo dominotekniikka pitäisi ehdottomasti opetella...

  VastaaPoista
 6. Tykkään ..pitääkin kokeilla joskus
  .

  VastaaPoista
 7. Onpas ihanat lapaset :) Dominoneule vaikuttaa hirveen kiinnostavalta tekniikalta, jostain lehdestä sitä joskus vähän kokeilinkin mutta ei menny ihan jakeluun.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...