tiistai 2. kesäkuuta 2015

Pikku pupunen


Pari päivää ennen koulun kevätjuhlaa kuulin, että pikku pupunen tarvitsee näytelmäkerhon esitykseen pupunkorvat. Sellaisethan on helppo virkata, joten innoissani ryhdyin toimeen. Visio oli selkeä, mutta olisinpa googletellut valmista ohjetta ja vinkkejä.


Aikamoinen kötöviritelmä tästä nimittäin tuli, jotta sain korvat pysymään pystyssä. Pujottelin metallilankaa vielä jälkikäteen tuohon korvien ja hiuspannan liitoskohtaan ja peittelin jälkiä neulalla ja langalla. Mutta tyttö oli tyytyväinen, korvat pysyivät päässä esityksen ajan eivätkä pikkuvirheet katsomoon näkyneet.

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivotaan, että näille on käyttöä myöhemminkin!

   Poista
 2. Ihanaa, samantyyppiset häkkyrät kyhäsin itsekin tytölle vappunaamiaisiin. En edes viitsinyt ottaa kuvia moisesta enkä kertoa mitään blogissa :D Sinun on sentään kauniin näköiset ja siistit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin, laitanko tänne mitään:) Toisaalta mitään muuta valmista ei taida olla vähään aikaan tulossa... Olen päässyt pitkästä aikaa juoksulenkeille ja tekisi mieli vaan viilettää illat tuolla ulkona:)

   Poista
 3. Kyllä sä oot kätevä! Ei olisi ihan jokainen äiti tälläisiä saanut tehdyksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyttö oli ensin menossa kauppaan ostoksille, mutta pakkohan mun oli yrittää kun kaikki tarvittava materiaalikin löytyi kotoa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...