sunnuntai 1. syyskuuta 2013

NappipompulaAskartelin tytölle ja itselle nappipompulat Ihan kaikki kotona -blogin inspiroimana. Nappi, kuminauhaa ja hauska pompula on hetkessä valmis!

Muuten käsityörintamalla menen takapakkia. Neuloin jo ensimmäistä hihaa Taskutakkiin, mutta päädyin purkamaan koko tekeleen lähes alkuun asti. Kokeilen uudestaan isommilla puikoilla, mallitilkku olis varmaan ollut kiva.

6 kommenttia:

 1. Ihana pompula!

  Tuo mallitilkkuhomma on kyllä ihan mahdotonta toteuttaa, ainakin täällä osoitteessa... Vaikka ihan sata kertaa olen purkanut työn, koska tilkkua ei ole neulottu niin en siltikään opi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä mallitilkussa niin vaikeeta on? En saa koskaan sitä aikaiseksi, ja toinen mistä en tykkää on purkaminen. Nytkin vitkutin melkein viimeiseen asti ennen kuin annoin periksi. Joku fiksumpi olis purkanut jo siinä vaiheessa, kun alkoi ensimmäisen kerran epäilyttää:)

   Poista
 2. Suloisia pompuloita. Mulla menee aina ihan pieleen kun teen mallitilkun, joten en niitä tee vaan luotan tuntumaan ja siihen miltä neuleen koko näyttää ja jos tulee epäilys niin sovitan ja mallaan ja sit puran surutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa toimivalta ratkaisulta tuokin. En itseasiassa tiedä, mitä minä sillä mallitilkulla tekisin :) ? Jos ei tiheys täsmää, niin sitten kait olis kokeiltava toisen koon puikkoja, mutta en taida osata laskea silmukkamääriä uusiksi. Välillä aina toivon, että pingotus pelastaa :)

   Poista
 3. Minäkään en koskaan tee mallitilkkuja,vaikkei purkaminen munkaan lempipuuhaa todellakaan ole :D niin ja hauska on pompula :)

  VastaaPoista
 4. Kiva pompula. Tuon tekoa voisin kokeilla itsekkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...